Irina skifter til Gentofte

Loading

Efter to sæsoner i Greve Strands Badmintonklub skifter Irina Andersen til Gentofte Badminton Klub. Irina ser meget frem til at spille for GBK, som hun anser for et ideelt match.

– Jeg har været glad for mine sæsoner i Greve, som har budt på flere gode oplevelser – herunder min debut i badmintonligaen. I næste sæson skal jeg repræsentere Gentofte, hvilket jeg glæder mig meget til. Gentofte har et særdeles stærkt setup, gode og kompetente trænere, og et helt perfekt miljø, hvor jeg fortsat kan udvikle mit badmintonspil. Jeg er simpelthen så glad for muligheden, og ser rigtigt meget frem til mit samarbejde med Jim (Laugesen red.), Thomas (Stavngaard red.) og GBK spillerne, fortæller Irina.

Irina Andersen vil i Gentofte formentlig skulle kæmpe med Sofie Holmboe Dahl, Louise Grimm Hansen og Camilla Overgaard om pladserne på de bedst hold.

Læs også

Flere danske kvartfinalepladser i hus til Norwegian International

Der er allerede spillet masser af kampe til Norwegian International, men der er stadig en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.