Foto @ Annette Vollertzen

VM: Skidt dansk start på 1/8-finalerne

Loading

Her fra morgenstund har der allerede været to danske kampe, og endda begge to i tre sæt.

Christinna Pedersen og Joachim Fischer, som var seeded som nummer fem, havde på papiret en rimelig kamp mod Debby Susanto og Praveen Jordan, da danskerne har vundet alle seks indbyrdes opgør. Den statistik var der ikke nogen der havde fortalt indoneserne om, og trods en placering seks pladser under danskerne på verdensranglisten, tog de første sæt 22-20.

Ikke nok
Chris og Fischer svarede dog igen og med 21-19 tog de andet sæt. Tredje sæt blev et svært et for danskerne som i forhold til point hele tiden var et skridt bagefter. Ved stillingen 21-20 var det første gang Chris og Fischer var foran. Desværre holdt den føring kun den ene bold, og Susanto og Jordan vandt sættet 23-21.

Dermed er det kun Kamilla Rytter Juhl og Mads Kolding der er tilbage i mixeddoublerækken til VM i badminton.

HD var favorit
Lidt forskudt spillede Mads Kolding og Mads Conrad herredouble mod Chris Langridge og Peter Mills. Danskerne førte inden kampen 1-0 i indbyrdes opgør, og sammenholdt med en bedre placering på verdensranglisten, var favoritværdigheden hos danskerne.

Efter at have vundet første sæt 21-17, måtte Mads’erne se englænderne løbe med andet sæt 21-18, i et sæt der bød på lidt for mange fejl. I tredje sæt var det også med danskerne på hælene og bagud fra start til slut. 21-19 sluttede sættet til englænderne, og herredoublen med Mads Conrad og Mads Kolding er dermed færdige ved VM.

Næste kampe
Næste danskere i kamp bliver Jan Ø. Jørgensen og Christinna Pedersen/Kamilla Rytter Juhl, som er programsat til kl. 9.30 dansk tid.

Derefter følger Kim Astrup/Anders Skaarup ca. kl. 11.15, Hans-Kristian Vittinghus ca. kl. 12.00, Mads Pieler Kolding/Kamilla Rytter Juhl ca. kl. 12.00, Mathias Boe/Carsten Mogensen ca. kl. 13.15 inden Viktor Axelsen lukker ballet ca. kl. 15.00.

Resultaterne fra VM i badminton

Læs også

Kolding og Conrad imponerer: Nu kan spændende danskeropgør vente

Mads Conrad og Mads Kolding sejrede i første runde ved Indonesia Masters. Conrad og Kolding var …

En kommentar

  1. Øv det var en ærgerlig afslutning på 3. sæt i HD:-(