Pedersen og Rytter Juhl sikkert videre i Singapore

Loading

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen spillede idag mod, verdens nummer syv og sjetteseedede, Naoko Fukuman og Kurumi Yonoa fra Japan. Inden kampen havde danskerne en indbyrdes statistik på 5-1, og denne blev efter dagens kamp udviddet til 6-1, hvor der aldrig rigtig var tvivl om udfaldet.

Selvom første sæt sluttede på 21-19, var det kun efter en flot slutspurt af japanerne at de kom tæt på. Undervejs i sættet havde Rytter Juhl og Pedersen været foran 18-11.

I andet sæt kom der ikke nogen slutspurt fra japanerne, og med 21-11 kunne den danske damedouble spille sig i semifinalen til Singapore Open. I morgen lørdag møder de så Lee So Hee og Chang Ye Na, hvor den indbyrdes statistik er 1-4.

I damesinglerækken til Singapore Open vandt Vendsyssels Beiwen Zhang sin damesingle mod Akane Yamaguchi, og skal formentlig nu møde Tai Tzu Ying.

Til sidst i dag spiller Christinna Pedersen igen, denne gang med Joachim Fischer i mixeddouble, og så er Mathias Boe og Carsten Mogensen også i kamp.

Resultaterne fra Singapore Open

Læs også

Malaysia Masters: Damedouble sikrer første danske finaleplads

Her til formiddag var både Christina Pedersen/Kamilla Rytter Juhl, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Mads Conrad-Petersen/Mads …

En kommentar

  1. Godt gået piger 🇩🇰 glæder os til finalen . GOD PÅSKE til alle 🐣🐣

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.