Pedersen og Rytter Juhl sikkert videre i Singapore

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen spillede idag mod, verdens nummer syv og sjetteseedede, Naoko Fukuman og Kurumi Yonoa fra Japan. Inden kampen havde danskerne en indbyrdes statistik på 5-1, og denne blev efter dagens kamp udviddet til 6-1, hvor der aldrig rigtig var tvivl om udfaldet.

Selvom første sæt sluttede på 21-19, var det kun efter en flot slutspurt af japanerne at de kom tæt på. Undervejs i sættet havde Rytter Juhl og Pedersen været foran 18-11.

I andet sæt kom der ikke nogen slutspurt fra japanerne, og med 21-11 kunne den danske damedouble spille sig i semifinalen til Singapore Open. I morgen lørdag møder de så Lee So Hee og Chang Ye Na, hvor den indbyrdes statistik er 1-4.

I damesinglerækken til Singapore Open vandt Vendsyssels Beiwen Zhang sin damesingle mod Akane Yamaguchi, og skal formentlig nu møde Tai Tzu Ying.

Til sidst i dag spiller Christinna Pedersen igen, denne gang med Joachim Fischer i mixeddouble, og så er Mathias Boe og Carsten Mogensen også i kamp.

Resultaterne fra Singapore Open

Læs også

Malaysia Masters: Damedouble sikrer første danske finaleplads

Her til formiddag var både Christina Pedersen/Kamilla Rytter Juhl, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Mads Conrad-Petersen/Mads …

En kommentar

  1. Godt gået piger 🇩🇰 glæder os til finalen . GOD PÅSKE til alle 🐣🐣

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.