Foto @ Annette Vollertzen

TSS klar til Gentofte her hvor Badmintonligaen spidser til

Loading

Det spidser til
Badmintonligaens grundspil går ind i sin afgørende fase, når TSS i det nye års første uge spiller dobbeltrunde med kampe både tirsdag og torsdag.
Tirsdag er modstanderen Gentofte, som kommer på besøg på vores dejlige hjemmebane i Skælskør.
Situationen er denne: Vi kan desværre ikke nå førstepladsen i grundspillet, og andenpladsen er også et long-shot, som vi pt. ikke skal tænke for meget på. Vi skal fokusere på at snuppe 3 point mod Gentofte og dermed være matematisk sikre på at slutte i top 4.
Gentofte kæmper i den modsatte ende for at undgå nedrykningsslutspil, så vi forventer at møde et hold, der fighter for hvert eneste point – og det gør vi naturligvis også.

Gentoftes hold er besat med dygtige unge talenter, suppleret med solide klubkræfter, men vi bør alt andet lige være favoritter i de fleste af kampene, selvom jeg er sikker på, at der kan opstå mere spænding end stillingen i tabellen umiddelbart indikerer.

Torsdag går turen til Odense som ligeledes er involveret i bundstriden, og det er en kærkommen mulighed for os til at steppe op på udebane, hvor det hidtil i sæsonen kun er blevet til 4 ud af 12 mulige point. Odense har jo Mathias Boe i truppen, men på grund af nogle snørklede regler er han ikke spilleberettiget, og det gør det naturligvis alt andet lige lidt lettere for vores egen stærke herredouble, og vi satser således på at få sæsonens anden udebanesejr.

Slutspillet starter med kvartfinaler d. 9. og 12. februar. Top 1-4 vælger efter tur modstander blandt nr. 5-8 i grundspillet.

I ønskes alle et rigtig Godt Nytår!
Mange hilsener
Steen Schleicher Pedersen
Sportschef, Team Skælskør Slagelse

Pressemeddelelse fra Team Skælskør Slagelse

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …