Anders Kristiansen

Greve-træner ser spændende Badmintonliga: Nedrykningskampen bliver næsten det mest interessante

Loading

BadmintonBladet har forud for den nye Badmintonliga-sæson spurgt nøglepersonerne i de forskellige klubber om forskellige spørgsmål om denne sæson. I dag udtaler Anders Kristiansen, der er kommende cheftræner/sportschef i Greve Strand Badminton, sig. 

Hvad er dine forventninger til næste sæson?

Jeg ved det ikke endnu. Jeg starter først den 1. august, og vi har ikke sat os sammen endnu og snakket om målsætningen. Jeg skal blandt andet lige tale med nogle spillere og lige se, hvor vi er henne af. Men vi går da efter at blive et hold, man ikke vil møde, og jeg synes, at det er en spændende trup med dygtige unge og rutinerede spillere og spillere på vej fremad. Jeg kan se, at vi kan lave mange kombinationer af vores spillere, hvilket er rigtig godt.

Hvem tror du bliver danske mestre?

Det må man gå ud fra, at Skovshoved gør. Jeg håber dog, at det bliver mere interessant i år, end det før har været. Jeg håber derfor, at der er nogle, der vil genere dem. Jeg tror imidlertid ikke helt på det, men en skade eller andet kan jo få stor betydning.

Hvem tror du bliver sæsonens overraskelse?

Højbjerg imponerede jo sidste år, så hvis de gør det samme igen, ved jeg ikke, om man kan kalde det en overraskelse. Vi er ikke favoritter, men håber på at overraske. Med den trup vi har af spillere, burde det også være muligt.

Hvem tror du ender i nedrykningsspillet?

Der er en del klubber, der kan ende der. Der skal nemlig ikke gå så meget galt, før man ender der. Skader og andet kan nemlig spille ind, og hvis man først ligger i bunden, kan man godt blive fanget der. Så redder man sig ikke bare sådan lige.

Hvem tror du bliver sæsonens skuffelse?

Det vil jeg ikke pege på.

Har du andet at tilføje?

Det er interessant, at der bliver skåret ned på ligaen fra 2019. Så der er lidt mere fare i at være i det der nedrykningsspil. Det bliver dermed næsten det mest interessante at se, hvem der undgår nedrykning.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.