Foto: @ Allan Høgholm Photography www.hoegholm.dk

Presse: Stor aften i AB Aarhus

Loading

Det blev atter en stor aften i Aarhus Badmintonklub på Dyrehavevej. Mange sponsorer var mødt op til arrangementet før kampen og hallen var stort set fyldt, hvilket skabte den perfekte ramme for en spændende kamp. Vendsyssel var på besøg og på papiret en meget svær kamp.

Holdet fra AB ville det dog meget anderledes. Alle præsterede, enten til niveau eller over.

I første runde spilledes DS, hvor Rong Bo atter viste stor styrke og vandt sikkert i 3 sæt.
Stor sikkerhed. Stort fysisk overskud, synes at være recepten.

Samtidigt spillede Anders Antonsen 2HS mod den rutinerede og normalt godt spillende Peter Mikkelsen. Anders tog de første to sæt i fin stil og førte 7-3 i 3. sæt, men herfra blev det svært og en hårdt kæmpende Peter Mikkelsen vandt i et flot come back. Efter en god start til Antonsen i 4. sæt, blev det atter en tæt affære, men den unger AB’er kunne trække sig ud af opgøret som sejrherre.

Anders havde stor ære af kampen, holdt hovedet koldt da det gjaldt, men det skal også siges at modstanderen i aftenens kamp lavede en del uprovokerede fejl.

Hvilken start til AB. 2-0 efter første runde.

Anden runde bød på XD og HD. I lange perioder så det ikke så godt ud for hjemmeholdet. Vendsyssel havde fat i noget af det helt rigtige og pressede på. Rasmus Bonde/Kerstin Hartvig stred bravt i mixeddoublen, men måtte sig sig slået i 5. og afgørende sæt. Gode takter og bestemt fremgang at spore.

I HD fik de tidligere ungdoms Europamestre Kasper Antonsen/Oliver Babic fra AB en noget nervøs start og tabte første sæt. Derefter kom der mere styr på tingene og modstanderen blev læst bedre. Det blev til 3 forholdsvis sikre sæt derefter, hvilket betød et Golden sæt var sikret.

AB ville dog meget, meget mere!

Træneren Thomas Damgaard havde haft mange tanker omkring opstilling og om hvorvidt Stoeva søstrene kunne vinde deres DD. Alt dette blev dog gjort til skamme. Det blev til en flot sejr i tre sæt over amerikanerne Obanana/Lee. Den ekstremt vigtige 4. kamp var sikret og alle 3 point gik til AB.

Flemming Quach viste sig fra sin bedste side og fejede al modstand til side. Vinder 11/2 i første sæt og sætter sig fuldstændig på sin finske modstander Ville Lång. Andet sæt skulle dog blive noget tættere. Flemming var stort bagud, men indhentede det tabte og vinder et vigtigt 2. sæt 13/11. Derefter gik luften atter af ballonen og Ville Lang måtte stort set se på, mens Flemming på sikker vis vandt 3. og afgørende sæt 11/2.

Aarhus Badmintonklub ligger dermed fortsat nr. 2 i Badmintonligaen og er forsat ubesejret!

Det bliver en spændende kamp på torsdag i Solrød. En modstander og et spillested som bestemt ikke altid har været Aarhus holdets livret.

Tak til alle de frivillige som atter sikrede flotte rammer og tak til alle vores sponsorer som i den grad støtter op omkring klubben.

Pressemeddelelse fra AB Aarhus

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.