Christinna Pedersen

French Open: Christiansen og Pedersen pressede verdensetterne i semifinalenederlag

Loading

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen tabte semifinalen ved French Open efter et snævert nederlag til verdensetterne.

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen var oppe mod Zheng Siwei og Chen Qingchen. Kineserne er verdens nummer et og VM-sølvvindere, så danskerne var på en svær opgave.  Det nysammensatte danske par har dog hidtil leveret nogle stærke præstationer, så man kunne ikke udelukke en overraskelse.

I starten af første sæt skiftedes de to par til at være snævert foran. Ved opholdet var det danskernes tur til at være i front, her med 11-10. Det kinesiske par var derefter de første, der tog en stime point og kom foran med 14-10. Det nye danske par kom dog flot tilbage og var nu kun bagud 14-15. Herfra tog kineserne endnu et ryk og var i spidsen med 18-15. Ved 20-16 lykkedes det dog Christiansen og Pedersen at kæmpe sig flot tilbage og redde fire sætbolde. Lige lidt hjalp det dog, da Siwei og Qingchen kor tid efter lukkede sættet med 22-20.

I andet sæt kom danskerne flot ud og kom i front med 4-2. Foran var de også kort tid efter, nu med 6-4. Og derfra blev det kun endnu bedre, hvilket betød en dansk 11-6-føring ved opholdet. Danskerne holdt fast i den fine føring i flere omgang efter opholdet. 14-9 og 17-13 var de således foran. Danskerne vandt også sættet i sikker stil, nemlig med 21-17.

Tredje sæt startede lige, hvilket stillingen 3-3 vidnede om. Herfra tog kineserne dog teten og kom foran 6-4. Det kinesiske par holdt fast i en føring ved opholdet, der nu lød på 11-7. Kineserne trak derefter yderligere fra, hvorfor de nu var i front med 14-9. De fastholdte føringen og var på ny foran med fem ved 17-12. Derfra kørte de kampen hjem i relativ sikker stil og vandt 21-15.

Dermed er der dansk deltagelse i en af finalerne.

Resultater fra French Open

Læs også

Pedersen og Juhl knuste syvendeseedet par

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sejrede i kvartfinalen ved Malaysia Masters. Pedersen og Juhl, der …

En kommentar

  1. Ser godt ud. Det skal nok blive godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.