Julie Dawall Jacobsen. Foto @ Badmintonsamband Island

Dawall har spillet 4 kampe på 24 timer: Jeg har haft pænt travlt

Loading

Julie Dawall hentede nogle flotte sejre i går ved Finnish Open. Specielt set i lyset af, at hun spillede holdkamp for Værløse torsdag aften. På det vilde døgn har hun sjovt nok krydset klinger med den samme spiller to gange. 

Julie Dawall har haft nok at se til fra torsdag aften til fredag aften. Således startede det hæsblæsende program en torsdag aften i Odense, hvor hun besejrede Airi Mikkela for sin klub Værløse. Dette er da også det første Dawall nævner, da BadmintonBladet taler med hende:

– Jeg var til holdkamp i Odense i går aftes, så jeg har haft pænt travlt.

Så begyndte det hårde døgn for alvor

Derefter rejste hun altså til Finland for at spille Finnish Open. Der bød gårsdagen til at starte med på endnu et opgør mod den useedede finske spiller. Igen besejrede den femteseedede dansker hende i to sikre sæt. Der er da også noget med tallet to og de to spillere. Således havde de spillet to internationale kampe mod hinanden inden dagens opgør. Her havde danskeren ligeledes vundet.

Som om det ikke var nok, havde hun så lige en doublekamp sammen med Ditte Søby før aftenens andenrunde-kamp i single. I denne kamp havde danskerne endda matchbold i andet sæt, men fik desværre ikke udnyttet denne. Derefter tabte de nemlig tredje sæt.

Dagen blev så sluttet af med et opgør mod den useedede russer Ksenia Evgenova, som blev besejret med suveræne to gange 21-9 efter en fokuseret indsats. Netop det med at være fokuseret har været vigtigt i forhold til at komme helskindet igennem det hårde døgn:

– Jeg synes, at mine to damesingler i dag har været gode. De har været rimelig overkommelige, men jeg har også været godt fokuseret.

Nu venter en tyrkisk spiller

Nu får Dawall så chancen for at se, om hun kan overgå sine tidligere fine resultater i år. Her har hun blandt andet været i semifinalen ved Portuguese International og i finalen ved Swedish Open. Hendes rejse ved Finnish Open starter dog mod endnu en useedet spiller, nemlig Özge Bayrak. De to spillere mødes klokken 9. Denne dyst ser danskeren frem til og glæder sig over den generelle lodtrækning:

– Jeg synes, at min lodtrækning har været fin, og det bliver også en spændende kamp i morgen mod Özge. Hende har jeg aldrig mødt.

Hvis hun vinder her, kan andenseedede Ying Ying Lee fra Malaysia vente. Danskeren er dog klar til denne opgave:

– Jeg synes, jeg er inde i en udmærket periode spillemæssigt. Der har været mange holdkampe og mange turneringer, så kampformen er fin.

Dermed er der altså noget godt at sige om at spille fire kampe på 24 timer.

Resultater fra Finnish Open

 

 

Læs også

Dawall stryger til tops i Holland: Jeg er meget glad over og stolt af min sejr

Julie Dawall sejrede i finalen ved Dutch International. Her fortæller hun BadmintonBladet om kampen og …

En kommentar

  1. Hehe 4 kampe på 24 timer, hvad med de ungdomspillere der spiller 8 kampe 6 timer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.