Swiss Open: Ren dansk semifinale en realitet

Loading

Her til aften sikrede Anders Skaarup og Kim Astrup, at når der i morgen skal spilles semifinale til Swiss Open, er der et rent dansk opgør.

Tidligere på dagen spillede David Daugaard og Mathias Christiansen sig i semifinalen, efter endnu en flot kamp i det schweiziske, og Kim og Anders fulgte således trop.

På trods af at være bagud 11-8 ved opholdet, kom Kim og Anders flot igen, og fik det vendt til 15-11 før tyskerne Mark Lamfuss og Marvin Emil Seidel, kom på tavlen igen. Danskerne holdte dog tyskerne i arms længde og kunne lukke sættet med cifrene 21-17.

Andet sæt var tæt, og ingen af de to par kunne rigtig få slået et hul ned til de andre frem mod opholdet. Her stod den 11-10 til Kim og Anders. Efter opholdet fik danskerne bedre styr på sagerne og vandt sættet, og dermed kampen, 21-15.

Med sejren er der således dansk semifinale på programmet.

Her til aften slog tyske MArc Zwiebler Tien Chen Chou i tre sæt, og skal nu møde Henri Hurskainen i semifinalen. De to singler og de danske herredoubler er de eneste tilbageværende europæere til Swiss Open.

Resultaterne fra Swiss Open

Læs også

Astrup og Skaarup pressede verdens nummer tre

Kim Astrup og Anders Skaarup tabte i første runde ved Indonesia Masters. Skaarup og Astrup var …