Mod på den fedeste og vildeste badminton udfordring i New Zealand? 

Loading

Kom til Hamilton, New Zealand. 

Vi mangler en ordentlig træner snarest. 

På fuld tid. Nu. 

Fokus kortsigtet er vores bredde, junior, men vi har også ungdomsspillere i landsholdstruppen, der skal trænes og forhåbentligt snart flere.

Hos Waikato Badminton Association søger vi en træner med passion og ambition. Vi er i gang med at forny strukturen og træningstilgangen, så du får mulighed for at sætte et stærkt aftryk på, hvordan tingene gøres.

Vi søger en træner med passion for badminton, udvikling og mennesker og med en masse god energi i hallen og til træning.

Vi har børn, juniorer, seniorer, para-atleter og alt derimellem og fra enhver baggrund. Du får ansvar for at organisere træning, udvikling af spillere, træningslejre.

Du vil være ansvarlig for et lille team af dedikerede og dygtige trænere, men det forventes, at du bruger det meste af din tid på banen.

Stillingen på fuld tid er i Hamilton, Waikato, New Zealand. Indsend venligst dit CV, træner og spillereferencer til Thomas på ceo@waikatobadminton.co.nz. Hvis du er interesseret i stillingen, er du velkommen til at spørge løs: ceo@waikatobadminton.co.nz 

Stillingen er åben og klar til at blive besat. Løn er til forhandling, engagement og passion er ikke!

                                            ▪️

Hvem er vi?

Waikato Badminton Association har en lang og stolt historie som et af de stærkeste, mest innovative og fremadstormende regionale badmintonforbund i New Zealand.

Waikato Badminton Association er driveren bag badminton i Waikato-region. Vi er tilknyttet Badminton New Zealand og har et stærkt forhold til vores medlemsklubber, spillere, trænere, frivillige, sponsorer og supportere. Vi ser antallet af spillere vokse år for år, vores arrangementer vokser i variation og popularitet, og det er ikke et sjældent syn at alle 10 baner i hallen er fuldt booket!

Thomas Walther, CEO

                                            ▪️

Hvem er så denne Thomas?

Hans CV lyder sådan:

“Thomas Walther 43 år. 

Far var formand og mor ungdomsformand i Gug Badminton Klub, da de vandt DM, og havde spillere som Peter Gade i stalden, så er vokset op i dansk klubmiljø. Siden optaget i Team Danmark i Aalborg og spillet nogle sæsoner i Triton. Jeg har aldrig tabt til Dennis Bostrup eller andre fra ABC Aalborg i double. Som tabt ungdomstalent med smag for double, stoppede karrieren i ungdomsårene inden den rigtig kom igang. 

Jeg boede, arbejdede og studerede  i Kina 2002-04. Fik job i Kina 06-08. Rejste i Kina for job 08-11. Fik job som salgschef for FZ Forza i Asien med base i Hong Kong. Byggede hele forretningen udenfor EU op fra 0. 

Flyttede til Danmark i 2017 med små børn, og har fokuseret på familien og investeringen, og nu da børnene var store nok, trækkede det med at komme ud. 

Snakkede tilfældigvis med en anden far på Aalborg bibliotek, der også hjemmepassede børn, og han var fra New Zealand. Så fandt jobbet som CEO for Waikato (kender flere med træner erfaring fra new Zealand og Australien) og fik det. Har brugt nogle måneder på at få visum, og er nu startet og er klar til at udbrede foreningskultur og ild-i-øjnene til træning til alle, der er interesseret i badminton. 

Mangler en partner in crime, med lidt træner cv. Foretrækker en dansker, da det hele er struktureret markant anderledes. Anderledes er fint hvis, det virker, men hverken forbund, spillere, eller trænere ser ud til at stortrives, så tænkte at vi kan gentænke det hele nu. 

Læs også

BWF

Jeg skrev følgende tweets på X i går…… “….I feel sorry…..” Badmintonbladet 🌍🌎🌏 Per Damkjær …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.