Spansk hæder til Carolina Marín

Loading

Efter erobringen af England, Malaysia, Australien og Indonesien – eller All England, Malaysia Open, Australian Open og VM – er Carolina Marín vendt tilbage til sin fødeby Huelva i det sydlige Spanien. Her blev hun modtaget med alle de æresbevisninger, hendes resultater fortjener.

Den dobbelte verdensmester blev tirsdag mødt på byens rådhus af Huelvas borgmester Gabriel Cruz og hundredvis af borgere, der var rørt til tårer, da Cruz afslørede nyheden om, at byens sportsanlæg for fremtiden vil bære Carolinas navn.

– Hallen “Carolina Marín Martín” vil være en permanent hyldest til en af de bedste badmintonspillere på planeten, erklærede borgmester Cruz.

Som Gabriel Cruz formulerede det, er Carolina Marín ude på en fantastisk rejse, der begyndte i København sidste år, og denne rejse har ændret Huelva for evigt. Byen er meget stolt over at være fødeby for denne sublime badmintonspiller med de mange flotte resultater og titler.

Den bedste ambassadør
En utrolig glad Carolina Marin var omgivet af sin familie og venner ved æresceremonien, hvor borgmesteren også sagde, at hun er den bedste ambassadør, Huelva har sendt ud i verden.

Ligeledes var repræsentanter fra hendes spanske klub Recreativo IES La Orden til stede, og en talsmand for klubben sagde, at de alle ”led” med Carolina i hendes kampe ude i verden; ved VM-finalen sad de fleste klistret foran TV-skærmen og fulgte nervøst og spændt med i den spanske piges vej mod guldet.

Sidste år blev Carolina Marín hædret med et hav af sportspriser i Spanien efter at hun vandt VM i Ballerup. Det ser ikke ud til, at denne hæder stopper foreløbig, og hun er sikkert også favorit til at vinde flere priser, når de forskellige spanske medier skal kåre årets spanske sportsnavn senere på året.

Kilder: Recreativo IES La Orden & Carolina Maríns Facebook-side

Læs også

Carolina Marin trækker sig fra sæsonfinalerne

Den forsvarende olympiske mester i damesingle, Carolina Marin, har været nødt til at trække sig …