Rasmus Fladberg. Foto @ Tine Bay

Fladberg efter stop på topplan: Måske bliver der stadig tid til lidt badminton

Loading

I går fortalte Rasmus Fladberg blandt andet om, hvorfor han stopper nu. I dag beretter han over for BadmintonBladet om fremtiden, om han nåede sine mål og at han måske ikke lægger ketcheren helt på hylden.

Rasmus Fladberg nåede i sin karriere blandt at vinde to DM-titler i henholdsvis single og double og et par europæiske turneringer i double. Det er imidlertid mere den udvikling, han har gennemgået, som han peger på som vigtig:

– Alle drømmer om at blive olympisk mester og også mig. Men om jeg har nået mine mål er mere nuanceret end at have nået lige dette mål. Jeg mener, det er et problem, hvis sådan et mål bliver målestokken for en succesfuld karriere. Jeg har i den grad udviklet mig som menneske og har udvist den selverkendelse, der skal til som topatlet.

Han har nu været i badmintonverdenen i så mange år, og han mener, at de mange rejser, det at af og til spille under svære forhold, den hårde træning og mange andre aspekter har været det hele værd

– Det at være i badmintonverdenen har været en god oplevelse. Selvfølgelig er der ting, jeg har givet afkald på for at være i denne, men det har jeg været helt bevidst om og har haft det fint med. Man prioriterer jo ud fra de ting, der giver mening for en i livet, og jeg har haft lyst til at prioritere badminton. Jeg har fået så mange gode ting med i form af for eksempel selvrealisering og at have set verden.

Erhvervskarriere og muligvis lidt badminton

Det er dog måske ikke helt slut med badmintonkarrieren endnu, fortæller han:

– Jeg lægger måske ikke helt ketcheren på hylden, da jeg i øjeblikket har en dialog med Jakob Poulsen, der er ansvarlig for ligaholdet i Solrød. Jeg debatterer med ham om, om jeg kan spille i næste sæson ved siden af mit erhvervsliv. Jeg har jo vant til at have været 100 procent på badminton, så spørgsmålet er, om jeg er villig til at være 80 procent på og stå i de samme kampe. Det vil jeg løbende vurdere, når jeg har startet min erhvervskarriere, da det så bliver nemmere at se, hvor meget jeg kan yde i badmintonverdenen. Jeg vil jo nemlig også gerne være i Solrød, da klubben på mange planer er en rigtig fed klub.

Men en ting er sikkert. Det bliver nu erhvervskarrieren, der bliver første prioritet. Denne går i gang om meget kort tid, og Fladberg ser frem til dette:

– Jeg er blevet ansat hos United Bakeries som junior salgschef, hvor jeg blandt andet skal arbejde med brands. Jeg kommer til at arbejde med nogle sunde produkter, som jo hænger godt sammen med, at jeg har været vant til at leve sundt som atlet. Desuden er det produkter, jeg kan stå ende for som sportsmand, hvilket er vigtigt for mig. Så jeg glæder mig rigtig meget til den udfordring.

Fladberg tiltræder stillingen i United Bakeries den 2. juli.

Læs også

Belgian Int’l: Fladberg og Colberg gik hele vejen

På blot 40 minutter nåede Rasmus Fladberg og Frederik Colberg at spille tre sæt i …

4 Kommentarer

  1. Daniel Schack Nielsen

  2. Vi kan ALTID bruge en skarp +35 herre og senere en formstærk veteran så bare hold gryden i kog 🤣🤪

  3. Det bedste herfra det Nordjyske – Det har været en stor fornøjelse at følge dig og har stor forståelse for dit valg.
    Held og Lykke med de spændende udfordringer :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.