Foto @Anette Vollertzen

Swedish Masters: 3 danske titler i det svenske

Loading

Der var lagt i kakkelovnen til en fantastisk dag i Sverige, da hele fem af de ti finalepladser til Swedish Masters var besat af danskere.

Den første finale var i mixeddouble, og her var Lena Grebak og Mathias Christiansen oppe mod det topseedede polske par, Nadiezda Zieba og Robert Mateusiak. Der var desværre ikke meget det danske par kunne gøre og i to sæt måtte de se sig slået.

Næste finale var damesingle, hvor Danmark ikke var repræsenteret, da Line Kjærsfeldt i semifinale desværre måtte se sig slået af Olga Konon. Vinderen af damesingle blev Konons landskvinde og modstander Karin Schnaase.

De sidste tre finaler var så med danskere, og første var damedouble. Her blev det afgjort i to sæt, da Maiken Fruergaard og Sara Thygesen med 21-19 go 21-17 slog Samatha Barning og Iris Tabeling.

Herresinglefinalen var mellem Anders Antonsen og Matias Borg. Selvom svenskeren havde hjemmepublikummet med sig, var der ikke meget han kunne gøre mod Antonsen. 21-12 og 21-10 lød Antonsens sejrscifre på.

Herredoublen var et rent dansk opgør mellem Kim Astrup/Anders Skaarup og Mathias Christiansen/David Daugaard. Det blev et utroligt tæt opgør, hvor Christiansen/Daugaard med 21-19 tog første sæt. Andet sæt skulle helt ud i ombolde før Astrup og Skaarup kunne sende kampen i tre sæt, 23-21 sluttede det.

Tredje sæt var lige så tæt som de to andre, og de to par var helt lige ved 19-19. Herfra var det Mathias Christiansen og David Daugaard, der kunne juble til sidst da de tog de to næste dueller, og med 21-19 sejren i herredouble.

Resultaterne fra Swedish Masters

Læs også

Thygesen efter endnu en fin sejr: Vores mål er en medalje

Maiken Fruergaard og Sara Thygesen hentede en fin sejr i dagens andenrunde-kamp ved EM. Efter …

En kommentar

  1. Det er sgu godt gået Anders !!