Stor skuffelse i den engelske lejr

Loading

Hvor der er en vinder, er der også en taber. I den rent europæiske All England-semifinale i mixdouble her i Barclaycard Arena i Birmingham blev det desværre deres yndlinge, Chris og Gabrielle Adcock, der måtte forlade banen som tabere, da danske Joachim Fischer og Christinna Pedersen viste sig for stærke for den engelske duo.

“Vi får en elendig start på kampen og kommer hurtigt bagud 5-12. Vi henter lidt ind på dem taber alligevel stort,” sagde Chris Adcock til engelsk TV efter kampen.

“I andet sæt får vi rettet nogle ting og dominerer sættet hele vejen til sætbold. Men de er mere rutinerede end os og lavede en række gode beslutninger. Vi følte virkelig, at vi godt kunne være heldige nok med at fortsætte dominansen i tredje sæt, men desværre taber vi i to,” lød det fra en meget skuffet Chris.

Det var første gang, the Adcocks nåede semifinalen ved All England – naturligvis en flot bedrift i sig selv – men de var ingenlunde tilfredse med at ryge ud i dag.

“Vi er meget kede af at tabe i dag. Vinder vi på hjemmebane her i dag, ville det være så stort, og vi ville have elsket at spille finale foran det engelske publikum i morgen,” fortsatte Gabrielle Adcock.

“I første sæt lader vi dem dominere alt for meget og formår ikke at komme ordentlig med, og i andet sæt smider en føring på 20-16. Vi havde virkelig fornemmelse af, at det ville lykkes at vinde i andet sæt, men sådan gik det desværre ikke,” sluttede Gabrielle, inden hun uden sit sædvanlig smil forlod mixed zone.

Med 21-13 22-20 er der dermed dansk deltagelse i minimum en finale i morgen søndag.

Læs også: Vildt comeback sikrer Fischer/Pedersen finaleplads ved All England

Læs også

Kenneth Jonassen har banket seks All England-stjerner fra i år

Det er efterhånden mange år siden, at den nuværende landstræner, Kenneth Jonassen,  spillede single på …