Joachim Fischer/Christinna Pedersen var overbevisende i første runde af Singapore Open. Foto: @BadmintonBladet

SuperSeries karavanen kører – næste stop French Open

Loading

Som Denmark Open slutter så starter French Open, og nogle spillere når således kun et par enkelte dages pause før den igen står på badminton og SuperSeries turnering. Efter French Open er der dog en lille SuperSeries pause, hvor China Open først er i midten af november.

I Frankrig er Lee Chong Wei førsteseeded, og hans overmand fra Denmark Open, Brice Leverdez er med i kvalifikationen. Denmark Open vinderen Tanongsak Saensomboonsuk kan potentielt blive Lee Chong Weis kvartfinalemodstander.

Mulighed for genrejsning i herresingle
For de danske herresingler er der fine muligheder for en finaleplads. Hans-Kristian Vittinghus og Jan Ø. Jørgensen står nemlig til at mødes i kvartfinalen, og vinderen af den kamp skal så potentielt møde Viktor Axelsen. I kvalifikationen er Emil Holst og Denmark Open sensationen Anders Antonsen med.

I damesingle er hele tre danskere med i hovedturneringen, det drejer sig ud over Line Kjærsfeldt om Natalia Koch Rohde og Anna Thea Madsen. Natalia har Vendsyssels Beiwen Zhang, en spiller Natalia tabte til i første runde af Badmintonligaen. Line har fornøjelsen af andenseedede Ratchanok Intanon, som også var med i lodtrækning til Denmark Open, men altså trak sig inden turneringes start. Anna Thea Madsen har Denmark Open finalisten Tai Tzu Ying. Mia Blichfeldt og Mette Poulsen er med i kvalifikationen.

I første runde af herredoublerækken er der lagt op til en spændende opgør, når Denmark Open vinderne Bodin Isara og Nipitphon Phuangphuapet møder de førsteseedede Chai Biao og Hong Wei.

Mads Kolding og Mads Conrad har en, på papiret, nem første runde hvor de møder Sam og Joshua Magee. Derefter kan det blive noget mere tricky når de står til Mohammad Ahsan og Berry Angriawan. Kim Astrup og Anders Skaarup har været så uheldige at trække Denmark Open vinderne Goh og Tan, og det ser derfor svært ud for den danske double, såfremt Goh og Tan ikke er for trætte efter Denmark Open. Mathias Boe og Carsten Mogensen er andenseedede og møder Rian Agung Saputro og Hendra Setiawan.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen har en overkommelig første kamp, hvor de møder engelske Lauren Smith og Sophie Brown. Dernæst er det Denmark Open semifinalisterne Puttita Supajirakul og Sapsiree Taerattanachai.

Mulig gentagelse af Denmark Open finalen
Christinna Pedersen og Joachim Fischer har engelske Emily Westwood og Matthew Nottingham, så det ligner en rolig start for Denmark Open vinderne. Dernæst er det Selena Piek og Jacco Arends, inden Chris og Gabrielle Adcock endnu engang venter. Såfremt danskerne går hele vejen, vil det kunne blive en mulig gentagelse af Denmark Open finalen efter at Zheng Siwei og Chen Qingchen er i den anden halvdel af lodtrækningen.

Kampene til French Open starter tirsdag, TV2Sport sender fra kvartfinalerne fredag.

Kampene til French Open

Læs også

Pedersen og Juhl knuste syvendeseedet par

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sejrede i kvartfinalen ved Malaysia Masters. Pedersen og Juhl, der …