Tænk hvis…..

Loading


…..der blev skrevet en lige så ærlig og bramfri bog om en dansk badmintonspiller! Spørgsmålet er selvfølgelig også, hvor mange der findes af samme kaliber som Bendtner?

Nedenstående udsnit er gengivet med tilladelse fra forfatter Rune Skyum-Nielsen og er fra bogen “Nicklas Bendtner. Begge sider”.

Tak!

“NUMERO UNO DANESE!” (2013)

“I 1. halvlegs sidste minut spiller Michael Krohn-Dehli og Christian Eriksen pingpong, inden bolden smækkes ind over. Det er tydeligt, at forsvarskæmpen fra Juve, Giorgio Chiellini, er pudset på mig.

Men Martin Braithwaite får ham distraheret, og så er jeg alene med Balzaretti, deres lille venstreback. Jeg kommer så højt, at jeg kan knække min overkrop ind over ham. Det gør det muligt at dirigerebolden nedad. Buffon går i knæ inde på stregen. Boldens opspring er så hårdt, at han bliver fanget dernede. Fuldstændig, som jeg havde håbet. Hvis der er ét sted, hvor han er blevet svagere over årene, er det i elasticiteten – fra den ene spidsbelastning til den næste. Det er sådan noget, som alder gør ved folk. Buffon sidder stadig ned, da han fisker bolden ud af netmaskerne.

Inden kampen blev tidernes nok bedste målmand spurgt til mig.
“Han var en god spiller, som desværre var meget uheldig og blev ramt af skader,” lød svaret. “Han skabte altid godt humør, og han kunne få folk til at grine. Især husker jeg hans specielle tøjstil.”

Buffon blev også spurgt til mine chancer imod ham. Dem gav han ikke meget for:“Men hvis han havde ramt topformen i Juventus, så havde han gjort ondt på modstanderne.”Nu er der kun én ting, der gælder. Jeg skal gøre endnu mere ondt på min smøgkammerat fra Juventus’ omklædningsrum.

I midten af 2. halvleg rumsterer Eriksen og Krohn-Dehli igen på venstreflanken.Jeg skynder mig at trække mod Balzaretti.Krohn-Dehli får måske en centimeter for meget luft under indlægget, for selvom jeg hopper til, når jeg den kun med det øverste af hovedet. Alligevel dykker bolden så tilpas meget, at den studser i jorden foran Buffon. For anden gang i træk tumler han baglæns ind i sit mål. Hele Parken jubler og danser i ekstase.

Da jeg genser målet på YouTube, kan man næsten høre, hvordan den italienske kommentator tager sig til hovedet. “Fotocopia!” råber han.

Det er ikke uheldigt, at min scoring nummer to sidder så utageligt. Men jeg er ligeglad. Endorfinerne ræser i mit blod. Det her slår en god aften på casino. Slår sex, slår alt. Jeg smider trøjen og indkasserer gladeligt min advarsel. Med fem minutter tilbage klappes jeg fra banen. Fra min eneste rigtige hjemmebane.”


https://youtu.be/-V9Etg4q2So

Læs også

EM • Dag 5 • Kvartfinaler

Samtlige kvartfinaler – kan følges på TV2 Play. Semifinaler og finaler vises på TV2 Sport!❤️🙏🏻🇩🇰🔝✅ …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.