Foto @ Free Images

VM-spilforslag: Indisk fordel mod bronzevinder

Loading

Kampstart sat til : Onsdag 12/8 kl 04.00
Kashyap Parupalli – Tien Minh Nguyen
Udfald: Kashyap Parupalli
Odds: 1,36 hos Bet365

Onsdag starter anden runde i herresingle. Og vi kender ikke de endelige kamptidspunkter. Så kampstart er sat til starten af onsdagens.

Kashyap Parupalli fra Indien er lige nu nr 10 i verden og har sin bedste rangering som nr 6. Han har i år spillet 9 turneringer. Med en sejr til Syed Modi International som bedste resultat. Derudover har han været i semifinalen til Singapore Open og senest Indonesia Open.

Hans seneste turnering var Indonesia Open i juni, hvor han tabte semifinalen 19-21 i 3 sæt til den senere vinder Momota. Men det var ikke uden imponerende sejre undervejs.
Han vandt i anden runde 21-14, 21-14 over verdens nr 9 Son Wan Ho. Og i kvartfinalen vandt han 14-21, 21-17, 21-14 over Chen Long.

Kashyap Parupalli vandt i sin første runde kamp uden store problemer 21-17 21-10 over hollandske Erik Meijs som er rangeret som nr 81 i verden.

Kashyap Parupalli skal i næste runde op mod Tien Minh Nguyen fra Vietnam. Han er lige nu rangeret som nr 34 i verden og har sin bedste rangering som nr 5. Han har i år spillet 5 turneringer, med et finalenederlag til White Nights i Rusland som bedste resultat (12-21 16-21 mod russiske Malkov)

Ved han seneste turnering tabte han i 3 runde af Taiwan Open til verdens nr 6 Chou fra Taiwan 12-21 14-21. Han spillede ikke Indonesia Open i år, men de to år inden tabte han begge gange i første runde i Jakarta.

Han brugte cirka dobbelt så lang tid på banen i forhold til Parupalli, inden han fik vundet sin første runde kamp. Han vandt 21-13, 20-22, 21-15 over koreanske Lee Dong Keun.

Kashyap Parupalli og Tien Mihn Ngyuen har mødt hinanden 8 gange tidligere og har delt de kampe ligeligt i mellem sig med 4 sejre til hver. Parupalli har vundet de sidste 2 kampe. Seneste opgør skal vi dog tilbage til 2012 for at finde.

De sidste 3 gange Nguyen har stået overfor en indisk modstander, har han tabt, og det tror jeg også kommer til at ske i denne kamp.

Nguyen er i sin karrieres efterår og er spillemæssigt meget langt fra at gentage sin VM bronze fra 2013.
Hvorimod de indiske herresingler (Srikanth, Prannoy m.fl.) er steget stødt i niveau den senere tid.

I mine øjne er Parupalli den klart bedste spiller i øjeblikket og er kommet igennem sin første runde kamp som ønsket og har ikke mindst gode erfaringer fra Jakarta.

Derfor forventer jeg også. at han vinder denne kamp, så selvom det ikke er verdens højeste odds (1,36 hos Bet365), så går jeg med Parupalli her.

Af Thomas Ellegaard Fenger

Læs også

Axelsen mod legenden – Verdensmestrene bliver kronet idag

I dag er dagen hvor vi finder ud af om 20 års ventetid på at …