TV2 Sport er klar til China Open!

Loading

CHINA OPEN – KLASSEFJER IGEN I NÆSTE UGE 🏸

Dennis Bostrup har følgende ord på TV2 Badmintons facebook den 3. september 2023:

“Knap har røgen lagt sig efter en forrygende VM uge 🏆 i København, før den næste store turnering byder sig til. China Open er en Super 1000, og derfor en af de STORE turneringer på sæson-programmet. Samme størrelse i point som All England og med rigtigt fine pengepræmier 🏸🏸.

Så alle de bedste er der igen, danskerne har generelt set fået en hård lodtrækning (gennemgår jeg nedenunder), og vi sender massivt fra hele ugen, hvor kampene begynder tirsdag.

Langt det meste bliver sendt på TV2 SPORT, men vi vil også være nødt til ind i mellem eksklusivt at sende på TV2 PLAY (da vi skal give plads til andre sportsgrene). På TV2 PLAY vil du i øvrigt onsdag, torsdag og fredag selv kunne vælge mellem de to TV baner. Så ja PLAY er fjerens ven 😊

Vi sender således 🏸:

China Open – sendetider

 • Tirsdag fra kl. 3.00 til cirka kl. 13 (en TV bane)
 • Onsdag fra kl. 3.00 til cirka kl. 13 (to TV baner)
 • Torsdag fra kl. 3.00 til cirka kl. 13 (to TV baner)
 • Fredag fra kl. 4.00 til cirka kl. 9 og fra kl. 11.00 til cirka kl. 16 (to TV baner)
 • Lørdag fra kl. 4.00 til cirka kl. 9 og fra kl. 11.00 til cirka kl. 16 (alle semifinaler på en TV bane)
 • Søndag fra kl. 7.00 til cirka kl. 13 (en TV bane)Og så til danskernes lodtrækning kategori for kategori:

 • HS 🇩🇰. Viktor Axelsen er topseedet igen og skal i første runde møde indonesiske Wardoyo, Antonsen står til indiske Lakshya Sen, og de to danskere kan løbe ind i hinanden i en eventuel kvartfinale
  Rasmus Gemke skal møde Wangcharoen, og Magnus Johannesen er også inde i turneringen og får svær modstand i Shi Yuqi, der er på hjemmebane.
  Nogenlunde lodtrækning for Viktor og Gemke. Hård start for AA og Magnus.
 • DS 🇩🇰. Mia Blichfeldt har fået sværest mulig lodtrækning, da hun i første runde skal møde den nykårede verdensmester An Se Young fra Korea. Line Kjærsfeldt er også med og skal op i mod den tidligere verdensmester Ratchanok Intanon fra Thailand. Meget hård start for de danske damesingler.
 • HD 🇩🇰. Kim Astrup og Anders Skaarup var et kæmpe dansk lyspunkt ved VM og hev ved hjælp af begejstring, glæde og stor fight et par flotte sølvmedaljer hjem. De skal dog være klar fra start i Kina, da modstanderne i første runde er ranglistens par nummer 1, Alfian/Ardianto fra Indonesien. Rasmus Kjær og Frederik Søgaard står noget bedre, da de møder franske Labar og Corvee.
 • DD 🇩🇰. Maiken Fruergaard og Sara Thygesen har fået en fin lodtrækning mod et taiwanesisk par, der er nummer 21 på ranglisten (en placering dårligere end danskerne).
 • Mix 🇩🇰. Alexandra Bøje og Mathias Christiansen har såmænd trukket de nykårede verdensmestre fra Korea, Seo og Chae, i første runde, og meget bedre er det ikke for Mathias Thyrri og Amalie Magelund, der skal spille mod de stærke thailændere, Dechapol og Sapsiree. Hård hård lodtrækning i mix.

Alt i alt må vi sige, at der bliver knald på fra start. Mange svære lodtrækninger for danskerne. Så se med fra starten. Vi offentliggør selvfølgelig tirsdagens program på siden her, når det er tilgængeligt.

Rigtigt god fornøjelse 💪🇩🇰🏸🏆

//Dennis Bostrup”Stor tak til TV2 Sport

Badmintonbladet 🇩🇰❤️🙏🏻 Per Damkjær Juhl

Læs også

At være træner…..

Der sidder de så, de to trænere og kigger på, aldrig tilbagelænet, altid på, råber …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.