SEA Games: Ponsanas kamp for succes

Loading

De individuelle SEA Games mesterskaber i badminton er i fuld gang i Singapore. I herresinglerækken er der nogle yderst interessante spillere, som duellerer mod hinanden i håb om at løfte SEA Games trofæet.

En af de mest prominente navn, der er med, er thailandske Boonsak Ponsana, som tidligere i sin karriere har opnået mange flotte resultater. Boonsak Ponsana har en ekstra motivition på at vinde netop SEA Games i herresingle. Den rutinerede thailænder stod sidst i finalen ved SEA Games for 14 år siden i 2001, hvor han tabte til malaysiske Roslin Hashim. I år er der dog gode muligheder for en thailandsk triumf. Ponsana vandt i sin første kamp meget komfortabelt over Firman Abdul Kholik og skal i dagens kvartfinale møde Mohammed Arif AB Latif fra Malaysia, som godt kunne blive en meget interessant kamp.

Se også: SEA Games: Tætte kampe afgjorde holdfinalerne

Vejen er banet
Vejen til sejr er blevet gjort lettere for Boonsak Ponsana. I går tabte en af de store favoritter til titen, den tidligere top-10 spiller Tien Minh Nguyen, noget overraskende til Kean Yew Loh fra Singapore. Det bliver spændende at se om den rutinerede og farverige thailænder kan revanchere nederlaget fra 2001, eller om der er en anden der løber med titlen foran næsen på ham.

Resultater fra SEA Games

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.