Foto @ Annette Vollertzen

Spanish International: Fin dansk åbning

Loading

Spanish International er godt igang, og det har allerede kastet flere danske kvartfinalepaldser af sig, nogle af dem har dog været på walk over.

Allerede nu er tre herresingler klar til lørdagens kvartfinaler. Emil Holst, Christian Lind Thomsen og Anders Antonsen er de tre der med et par sejre i tasken er videre. Antonsens var oppe mod Joachim Persson som i andet sæt måtte trække sig, Antonsen havde vundet første sæt.

Danmarksmesteren Rasmus Fladberg kan slutte sig til de tre, da han ikke har spillet mod Erik Meijs endnu.

I damesingle er der ikke spillet anden runde kampe, men allerede nu er det sikkert at der kommer en dansker videre. Anna Thea Madsen og Mia Blichfeldt mødes nemlig. Julie Dawall Jacobsen og Natalia Koch Rohde er også stadig i spil til en kvartfinaleplads, og spiller, ligesom Anna Thea og Mia, senere idag.

Herredouble har endnu ikke budt på nogle danske kampe, men Niclas Nøhr og Kasper Antonsen er allerede klar til kvartfinalen efter en walk over sejr.

I damedouble har fjerdeseedede Irina Andersen og Julie Dawall Jacobsen med en enkelt sejr spillet sig i kvartfinalen. Der er også en kvartfinaleplads i mixeddouble hvor Lena Grebak og Mathias Christiansen fik en sejr på walk over.

Resultaterne fra Spanish International

Læs også

Fladberg stopper på topplan: Selverkendelse er og har været min store styrke

Rasmus Fladberg indstiller karrieren på topplan og vil altså ikke spille internationale turneringer mere. Det, …

En kommentar

  1. Dejlig med mange danske sejre, men utrolig dårlig planlægning at Persson skulle spille 1. og 2. runde med knap en times mellemrum.