Foto @Badmintonsamband Island

Intro til Kim Jung Bruuns badmintonblog: Fire skarpe om mig

Loading

Velkommen til min blog på BadmintonBladet. Mit navn er Kim Jung Bruun. Jeg er 24 år, og har spillet badminton, siden jeg var 11 år gammel

Jeg startede i Københavns Badmintonklub (KBK), men skiftede til Team Skælskør-Slagelse, da jeg var 17-18 år, hvor jeg spillede i fem sæsoner. Derefter gik turen videre til Greve, hvor jeg i øjeblikket er i gang med min anden sæson. Jeg har igennem min karriere blandt andet vundet Hungarian Open, Iceland International og Hellas International. Jeg har også vundet DM for hold tre gange med Team Skælskør-Slagelse.

Hvad er din største sejr i karrieren?
– Den højest rangerede spiller, som jeg har slået, er Marc Zweibler, som jeg vandt over til German Open i 2017, og det var en stor sejr for mig.

Hvem er dit store idol på badmintonbanen, og hvorfor?
– Jeg var rigtig glad for Taufik Hidayat fra Indonesien, da jeg var yngre, men jeg har også set meget op til Bao Chunlai fra Kina. Jeg kunne rigtig godt lide at se dem spille. Taufik Hidayat havde mega god føling, var rigtig god på nettet og havde en fed baghånd.

Hvor ser du dig selv badmintonmæssigt om fem år?
– Jeg håber, at jeg er fast med i Super Series-turneringerne, og det er mit store mål. Nu bliver kvalifikationen jo fjernet, så jeg skal være i top 30 for at spille med i de sjove og store turneringer.

Hvilke sponsorer har du?
– Jeg har Li-Ning som hovedsponsor. Derudover har jeg Danpox, og det er et gulvfirma, som hjælper mig rigtig meget for anden sæson i træk. Jeg har også Posterland som sponsor. Det er billedrammefirma, som også hjælper mig økonomisk. Sidst men ikke mindst har jeg også revisionsfirmaet BDO, og firmaet støtter mig økonomisk for første gang i denne sæson.

Læs også: Kim Jung Bruuns badmintonblog: Jeg har asiatisk blod, så derfor er jeg begyndt til koreansk

Læs også

Bruun før meget vigtig kamp: Han kan være en svær spiller for de fleste

Kim Bruun var den eneste dansker, der var i ilden på førstedagen af Canada Open. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.