Den nye serveregel træder snart i kraft.

U17 EM: Lutter danske sejre i kvartfinalerne

Loading

Det blev til en flot dag for danskerne ved U17 EM, da de alle spillede sig videre til semifinalerne.

Sebastian Grønbjerg og Clara Graversen var oppe mod andenseedede Kenji Lovang og Juliette Moinard. Danskerne spillede et yderst tæt og dramatisk opgør mod det franske par. Således skulle der allerede ombolde til i første sæt, før danskerne fik lukket dette med 25-23. I andet sæt var det så franskmændenes tur til at vinde et tæt sæt med 21-19. Og i tredje sæt var danskerne bagud ved 15-17, men formåede at komme tilbage og vinde på deres tredje matchbold med 23-21.

Magnus Johannesen stod derefter over for den femteseedede østriger Nicolas Rudolf. Og danskeren hev sejren hjem i sikker stil i første sæt, idet han vandt 21-10. I andet sæt var der mere spænding om udfaldet, men danskeren trak sig igen sejrrigt ud af sættet med cifrene 21-18.

Sophia Grundtvig vandt dernæst over femteseedede Dana Danilenko. Og det tog hende endda ikke længe at hive den suveræne sejr hjem. Således vandt hun på blot 24 minutter hele 21-7 og 21-14.

Christine Busch og Amalie Schulz, der er seedet syv, vandt også en sejr over et useedet russisk par med cifrene 21-18, 11-21 og 21-15.

Dermed er der dansk deltagelse i fire af semifinalerne

Resultater fra U17 EM

Læs også

U17 EM: Flere danske sejre over højt seedede spillere

Der var masser af dansk succes i dagens kampe ved U17 EM. Flere danskere besejrede …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.