Mai Surrow er sammen med en anden Værløse spiller, Mikkel Mikkelsen, i semifinalen til Portuguese. Foto: @Annette Vollertzen

Portuguese Int’l: God start for mix’erne

Loading

Det er startet godt for de danske mixeddoubler til Portuguese International. Næste runde byder dog på noget sværere modstand for parrene.

Thilde Iversen og Rene Mattisson vandt i tre sæt over Jenny Nystrøm og Henri Aarnio, efter at have tabt første sæt 21-18. I næste kamp møder de et skotsk par.

Mai Surrow og Jeppe Ludvigsen, som sidste år var i finalen til Portuguese International, skal allerede nu møde sidste års finalemodstandere, østrigerne Elisabeth Baldauf og Roman Zirnwald, som endda også er førsteseedede. Der er dog optimisme hos parret, der fik en sikker sejr i første kamp.

– Det gik rigtig godt (i den første kamp red.). De blev lidt modløse da vi fik vores serv-retur op at køre. Det er en kæmpe del af vores spil, og når det kører, så er vi stærke. Østrigerne mødte vi i sidste års finale og tabte, men hvis vi spiller godt, kan vi vinde, det er slet ikke umuligt, fortæller Jeppe Ludvigsen til BadmintonBladet.

De to andre danske mixeddoublepar i Portugal har endnu ikke været i kamp, da de har siddet over i første runde.

Resultaterne fra Portuguese International

Læs også

Finaleklar Søgaard forventer god modstand fra utroligt formstærkt par

Frederik Søgaard og Mathias Bay-Smidt har imponeret i denne uge ved Portuguese International, hvilket Søgaard …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.