Carsten Mogensen og Mathias Boe. Foto @Anette Vollertzen

Hong Kong Open: Ingen titel til Danmark

Loading

Det blev desværre ikke til en eventyr fortælling til Hong Kong Open for Mathias Boe og Carsten Mogensen. I semifinalen fik de for første gang vundet over Ahsan og Setiawan, og i finalen var det så Lee Yong Dae og Yoo Yeon Seong der var modstanderne. En modstander danskerne heller ikke havde vundet over.

Gennem hele første sæt var koreanerne bare stærkere end Boe og Mogensen, og med 21-7 gjorde de kort proces. Andet sæt lignede længe en gentagelse af første, men selv efter at have været nede med 14-5, kom Boe og Mogensen tilbage i opgøret, og var først til 20. Her skulle Boe og Mogensen kun bruge en sætbold til at fuldende det flotte comeback, 21-18 i andet sæt.

Tredje sæt var noget mere jævnbyrdigt, dog med koreanerne i føretrøjen. Ved opholdet stod den 11-8 til Lee Yong Dae og Yoo Yeon Seong. Boe og Mogensen kom også op på 13-12, med derfra holdte koreanerne dem i armslængde, og kunne til allersidst lukke kampen med 21-18.

Til Hong Kong Open blev det til en sejr i herresingle til Lee Chong Wei og Carolina Marin i damesingle. Yunlei Zhao og Nan Zhang vandt mixeddouble og Yunlei Zhao vandt også damedouble, her med Qing Tian.

Resultaterne fra Hong Kong Open

Læs også

Dubai Super Series Finals: God start i andet sæt er ikke nok for Boe/Mogensen

Mathias Boe/Carsten Mogensen havde revanche til gode fra gruppespillet ved Dubai Super Series Finals, da …