Knusende sejr til dansk herredouble

Loading

Mads Conrad og Mads Kolding skulle her til aften påtage sig et vis ansvar, da vi tidligere på dagen fik en melding om, at Mathias Boe måtte trække sig grundet en skade under træning. I lodtrækningen finder vi altså nu kun to danske par som skal bide skeer med resten af Europa.

Russisk par uden modtræk
Mads Conrad og Mads Kolding stod over for et russisk par, der i nuværende stund ligger nummer 76 i verden. Parrene har mødtes én gang før, hvilket var i 2014 til EM for hold. Her blev det til en meget sikker sejr i to sæt til det danske par. Kampen der blev spillet her til aften afspejler meget godt niveauforskellen mellem de to par, hvor russerne heller ikke i denne omgang havde noget modtræk. Mads og Mads vinder med 21-10 og 21-6 og var på intet tidspunkt i problemer.

Conrad og Kolding gør altså Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen selskab i 2. runde. Det danske par skulle tidligere på dagen have nerverne i orden for at vinde deres førsterunde-kamp mod et irsk par, hvor de skulle helt frem til 30 i andet sæt, før sejren var en realitet.

Jan Ø. Jørgensen og Anna Thea Madsen vandt også deres kampe, og er derfor ligeledes klar til næste runde.

I 2. runde i herredouble står Mads og Mads over for et schweizisk par.

Resultaterne fra EM i Badminton

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

2 Kommentarer

  1. flot,sådan skal det gøres !

  2. Dejligt at høre sådan..👍👌🏸