Foto @ Annette Vollertzen

VM: Kineserne sender double og single ud

Loading

Til VM i badminton skulle Anders Skaarup/Kim Astrup og Hans-Kristian Vittinghus op mod kinesisk modstand i 1/8-finalerne.

Den unge danske herredouble med Kim Astrup og Anders Skaarup var oppe mod overmagten i form af Fu Haifeng og Nan Zhang, men gjorde alligevel fin figur mod kineserne. Kim og Anders var fint med i første sæt, og var helt fremme med 14-15. Derfra viste kineserne dog stor styrke og lukkede sættet 21-16.

God figur
Andet sæt var meget samme historie som første, hvor Kim og Anders var godt med i starten, men den afgørende fase var kineserne bedst. 21-17 vinder kineserne andet sæt, og dermed tager de pladsen i kvartfinalen. Overordnet set en flot indsats af de unge danskere.

Lin Dan viste klasse
Næste dansker i ilden var Hans-Kristian Vittinghus, som skulle op mod legendariske Lin Dan. Første sæt var ikke noget at skrive hjem om, da Lin Dan ganske sikkert sendte HK til tælling med cifrene 21-9. HK så også lidt mærket ud, formentlig som følge af den rygskade der tidligere har plaget danskeren.

Andet sæt startede godt for HK, der faktisk havde en føring på 7-6. Men så tog Lin Dan fat igen, og kunne gå til opholdet med 11-7. Derfra stod der næsten kun Lin Dan på kampen, selvom HK fik kæmpet bravt. Sættet slutter med 21-13 til Lin Dan, der sender HK ud af VM.

Resultaterne fra VM i badminton

Læs også

VIDEO: Tre usædvanlige slag

Vi har samlet tre videoer med usædvanlige slag. Ikke alle er succesfulde. Men det er …