VM: Lee Chong Wei måtte kæmpe for det

Loading

Manden med det blå hår, Lee Chong Wei, der er useedet ved dette VM, var i dag i kamp mod Wang Zhengming fra Kina om at komme i kvartfinalen. En på papiret overkommelig kamp, idet Lee Chong Wei førte 13-0 i indbyrdes opgør inden VM.

Men Wang Zhengming lod ikke LCW komme sovende til det. Efter et første sæt, der gik til malaysieren med 21-17 efter et afgørende ryk til 14-8, blev andet sæt mere tæt.

Umiddelbart så LCW ud til at have godt styr på kineseren, da første sæt sluttede, men andet sæt blev en meget tæt affære, der kunne gå begge veje. Zhengming pressede Chong Wei gennem hele sættet, og de to spillere fulgtes af hele vejen.

Tæt på tre sæt
Hver gang Lee Chong Wei kom foran med to-tre points, blev han hentet igen af kineseren, der spillede et rigtig flot andet sæt. Ved 18-18 lignede det meget, at det kunne gå hen og blive en tresætter, men så viste den tidligere verdensetter, hvorfor man godt kan tillade sig at regne med ham, selv om han har været væk i lang tid.

Det blev malaysisk sejr i to sæt med de tætte cifre 21-17 21-19, og Lee Chong Wei gav en højlydt jubelråb fra sig, da sejren var i hus. Han kan nu se frem til en kvartfinale mod vinderen af Hu Yun fra Hong Kong og Srikanth Kidambi fra Indien. Han har aldrig tabt til nogle af de to.

Se Lee Chong Weis program ved VM her.

Læs også

Hongkong Open: Bliver fjerde gang lykkens gang for Kolding og Conrad?

I denne uge risikerer Mads Kolding og Mads Conrad at møde deres landsmænd Mathias Boe …