Michelle Skødstrup.

Skødstrup efter flot andenplads: Jeg er glad for at nå endnu en finale

Loading

Michelle Skødstrup leverede en flot turnering ved Slovenia International. Efter at have blevet nummer to fortalte hun BadmintonBladet, at hun er godt tilfreds med dette. Der blev også leveret flere andre flotte danske resultater i finalerne. 

Skødstrup var inden turneringen godt klar over, at hun i hvert fald i første runde havde en bedre chance end normalt:

– Jeg så naturligvis lodtrækningen, inden turneringen startede, hvor jeg stod til Clara Azurmendi i første runde. Da hun for kort til siden er blevet opereret i knæet, vidste jeg godt, at jeg formegentlig ville få en nemmere første runde. Som jeg altid gør, så har jeg taget en kamp ad gangen, og jeg er meget glad for at nå til finalen.

Det har dog ikke været de nemmeste forholdt at spille under, da et svært underlag specielt har besværliggjort kampene:

– Jeg synes, hallen har været lidt svær at spille i, samtidig med at vi har spillet på betongulv, hvilket kan mærkes har været hårdt for kroppen. Jeg synes dog jeg forholdsvist hurtigt, at jeg vænnede mig til hallen og fik godt gang i mit spil.

Endnu en finale

Undervejs mod finalen besejrede Skødstrup blandt andet Jordan Hart, som ellers havde besejret en anden dansker i skikkelse af Amalie Hertz. Hun var dog ikke helt tilfreds med finalen mod topseedede Qi Xuefei, som kineseren endte med at vinde med de ret klare cifre 21-15 og 21-6. Skødstrup kan derimod være glad for at have stået i endnu en finale, den tredje i år. Hun var nemlig også i finalerne i Swedish Open og Estonian International i år. Swedish Open vandt hun endda:

– Selvom jeg er glad for at nå endnu en finale i denne sæson, så er det en skuffende finale, jeg fik spillet. En blanding af en træt og øm krop fyldte for meget mentalt, og jeg må blive bedre til at forberede mig på situationer som disse i fremtiden.

Kristoffer Knudsen imponerede også i turneringen ved endda at komme i finaler i både mixed- og herredouble. Han tabte dog disse finaler sammen med henholdsvis Isabella Nielsen og Mads Emil Christensen. For danskerne generelt var det ene finalenederlag dog ikke skidt, da det skete til Jeppe Bay og Rasmus Kjær.

Resultater fra Slovenia International

Læs også

Hertz om sejr over højt seedet spiller: Jeg var svær at få den ned på

Amalie Hertz leverede en flot præstation ved gårsdagens kampe ved Slovenia International. Hun besejrede nemlig …

3 Kommentarer

  1. Super godt gået Michelle, tillykke med det . 🇩🇰🇩🇰😘

  2. Flot Michelle Skødstrup👍🏻😜🏸

  3. Godt gået kære Michelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.