Et par tanker post Singapore…..

Loading

Et sidste blik på Singapore Open • Bøje & Christiansen, Oma Gill, Steen Schleicher Pedersen, en Twitter bruger…..og VA fra Jakarta.

Badmintoneliten starter forfra i morgen ved Indonesia Open. TV2 Sport er med fra start!

Vi er så heldige, vi badmintonelskere, med den omfattende dækning. Jeg tror, hele Europa (og helt sikkert flere andre verdensdele) er misundelige på al den badminton, der flyder ind i de danske hjem, eller hvor man nu ser på fra.

Det er verdenseliten!

I Hillerød var “semi-eliten” også tilstede. Og det helt tæt på. Til næsten ingen penge. LIVE badminton, altså i den virkelige verden, tilstede i hallen og tæt på, kan noget. Det samme gælder holdkampe i vores egne haller, nærmest uanset niveau. At se, mærke, føle, høre, opleve badminton tæt på, helst max én fra banen, på samme niveau, er det lækreste.

I 2022 var min kæreste, der indtil for 4 år siden, slet ikke havde set badminton i en hal, med på finaledagen ved DM i Esbjerg. Med 3 unge teenagere på bagsædet tog vi en endagstur fra Vordingborg til Esbjerg. Hin und zurück samme dag.

På vejen hjem overraskede hun mig med sin begejstring. Det havde været så fedt at se herresinglefinalen – og de andre kampe. Se dem på nærmeste hold. Opleve farten, som kun rigtigst opleves i den virkelige verden, på nær hold. Høre braget, når der smashes, hurtigheden i bevægelserne, smalltalken på banen, mellem spiller og træner, og mellem med- og modspillere. Alt det havde imponeret hende.

Badminton skal ses på skærmen. Absolut. Men helst i en hal. Uanset niveau. En kamp mellem ligeværdige modstandere er super underholdende.

Jeg kan godt blive lidt mæt af badminton på en skærm, men aldrig af badminton i en hal. Jeg kan slet ikke sidde stille, når jeg er i en hal. Spillet gør mig urolig. På en god måde. Selv efter 50 år!

Badmintonbladet ❤️🙏🏻 Per Damkjær Juhl

Læs også

Australian Open • Super 500 • 11.-16. juni 2024

LIVE på TV2 Sport fra kvartfinalerne fredag morgen kl 04.00…..og lørdag og søndag‼️🙏🏻✅🔝 Link til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.