Sandra-Maria Jensen. Foto @Annette Vollertzen

Sandra-Maria klar til at forsvare sin titel

Loading

Mens mange af verdens bedste badmintonspillere er i England til den traditionsrige All England turnering er 19 af Danmarks næste stjerner i Portugal til Portuguese International.

Klar til forsvar
Specielt i damesingle er Danmark flot repræsenteret. Her er sidste års vinder af turneringen Sandra-Maria Jensen med, Mette Poulsen er også med i hovedturneringen, og de er seeded som henholdsvis to og fire. Skovshoveds Natalia Koch Rohde er med i kvalifikationen. Sandra-Maria er i den grad klar til at forsvare sin titel fra 2014

– Jeg har haft nogle gode træningsuger efter jeg kom hjem fra Østrig, så glæder mig helt vildt! fortæller Sandra-Maria Jensen til BadmintonBladet

Kasper Antonsen er sammen med Oliver Babic i herredouble seeded tre’er og sammen med Amanda Madsen seeded to’er i mixeddouble. Amanda er også seeded i damedouble, her er hun sammen med Isabella Nielsen. I mixeddouble er sidste års nummer to til turneringen Mai Surrow/Jeppe Ludvigsen også med, ligesom Thilde Iversen/Rene Mattisson og Isabella Nielsen/Patrick Buhl også stiller til start.

Thilde Iversen er også med i damedouble, her spiller hun sammen med Emma Wengberg. I herredoublekvalifikationen finder vi Nicklas Mathiasen/Lasse Mølhede og David Kim Kristensen, som spiller sammen med spanske Ernesto Velazquez. Allerede med i hovedturneringen i herredouble er, ud over det seedede par Babic/Antonsen, også Patrick Buhl/Steve Olesen, Aske Høgsted Lauritsen/Mikkel Mikkelsen og Rene Mattison som spiller sammen med svenske Filip Myhren.

Mange singler i kvalifikationen
I herresinglekvalifikationen er der fem danskere med. Aske Høgsted Lauritsen, Steve Olesen, Patrick Bjerregaard, David Kim Kristensen og Mikkel Mikkelsen kan således spille sig til hovedturneringen, hvor kun Søren Toft Hansen er med.

Kvalifikationen til Portuguese starter torsdag kl. 9.00. Første dansker i spil er Mikkel Mikkelsen, hvis kamp er programsat til kl. 11.35.

Kampene til Portuguese International

Læs også

Finaleklar Søgaard forventer god modstand fra utroligt formstærkt par

Frederik Søgaard og Mathias Bay-Smidt har imponeret i denne uge ved Portuguese International, hvilket Søgaard …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.