Welsh International: Mange flotte danske sejre i kvalifikationen

Loading

Der var masser af fine danske resultater i kvalifikationen ved Welsh International.

I mixeddouble imponerede Mads Christensen og Lisa Kramer ved at slå det i kvalifikationen topseedede par Philip Birker og Sonja Langthaler fra Østrig. De slog dem i relativ sikker stil med 21-17 og 21-16. Det blev også til en sejr for Oliver Thomsen og Rikke Pedersen efter et meget tæt opgør mod et engelsk par.

I damesinglekategorien blev Anna Bygum klar til hovedturneringen efter en meget dramatisk sejr over en englænder, som hun slog i tredje sæt med 23-21. I dagens anden kamp var hun oppe mod danske Amalie Vestmar, som hun besejrede med to gange 21-15. Signe Schulz sejrede også to gange i kvalifikationen mod henholdsvis en englænder og landsmanden Rikke Pedersen.

I herredouble lykkedes det tre par at spille sig videre til hovedturneringen, deriblandt Mads Muurholm Petersen og Emil Lauritzen. I damedoublerækken blev til sejre for Cille Nielsen og Jenni Olesen, som betyder, at de er klar til selve turneringen. Herresingle bød på flere gode danske præstationer, men denne kategori færdigspilles først i morgen.

I morgen starter også selve hovedturneringen.

Resultater fra Welsh International

Læs også

Søren Toft efter flot sejr: Under kampen måtte jeg løbe på toilettet og kaste op

Søren Toft vandt nogle flotte sejre i dag ved Welsh International, specielt set i lyset af, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.