Line Kjærsfeldt. Foto @ Lyng Bredesen for Badmintonbladet

Line Kjærsfeldt: Om at vinde European Games, og tatoveringernes betydning

Loading

Line Kjærsfeldt har en stålfast vilje, der har resulteret i, at hun i dag kan skrive blandt andet dobbelt Danmarksmester i damesingle på visitkortet. Inspirationen til at dygtiggøre sig indenfor badminton kommer både fra et par asiatiske spillere og god træneropbakning.

Læs interviewet med Line Kjærsfeldt fra magasinet Badmintonbladet, hvor hun blandt andet fortæller om, hvad hendes tatoveringer betyder.

Bliver ikke til noget
Line har altid været meget viljestærk og perfektionistisk, både i sin sport og i privatlivet. Dette ses tydeligt, når hun spiller kampe. Så vil hun gerne have, at alle slag er perfekte.

”Min vilje til at vise, at jeg godt kan, har ligget i mig altid. Min træner i AB Aarhus sagde engang til mig, at jeg ikke ville blive til noget. Det skulle jeg nok få modbevist.”

Det, må vi sige, er lykkedes meget godt, selvom Line var et smut omkring fodbold som yngre, men valget faldt på badminton i 12-årsalderen, da træningen her var meget sjovere.

Line Kjærsfeldt. Foto @ Lyng Bredesen for Badmintonbladet
Line Kjærsfeldt. Foto @ Lyng Bredesen for Badmintonbladet

Den første vinder af European Games
Line var i juni med til de første European Games, der blev afholdt i Baku. Her fik hun vist sig selv og sporten frem på flotteste vis, da hun vandt guld i damesingle.

”Det var megafedt at være med til European Games. Der var et kæmpe sammenhold danskerne imellem på tværs af alle sportsgrenene, og vi fik masser af god omtale.”

”I finalen var jeg faktisk nede i sækken efter at have tabt første sæt og være bagud i andet, men så tænkte jeg, at det var nu eller aldrig – og så lykkedes det mig at komme tilbage og vinde kampen.”

Efterfølgende blev Line udråbt til fanebærer for det danske hold ved afslutningsceremonien, hvilket betød utrolig meget for den 21-årige århusianer.

Inspirationen
”Jeg elsker at se Ratchanok Intanon og Tai Tzu Ying spille, for deres teknik og måde at spille på er rigtig inspirerende. Som yngre havde jeg også en træner i Århus, som inspirerede mig helt vildt dengang, og som faktisk stadig gør det i dag. Han har et nyt og spændende syn på badminton hele tiden, og det kan jeg rigtig godt lide. Og så hjælper mine trænere mig naturligvis også til dagligt.”

Drømmen er at nå helt til tops, og når ketcheren en dag er lagt på hylden, drømmer Line om at leve et lykkeligt liv med en dejlig mand og nogle skønne børn. Vejen mod drømmen kan være de to tatoveringer, hun har på armene; ’hope’ og en pil.

”Hope står for ’hold on, pain ends’, og pilen symboliserer at livet går lidt ned ad bakke, før det går frem. Ligesom en pil, der bliver trukket tilbage, før den bliver skudt afsted.”

Læs flere interview og spændende badmintonhistorier i magasinet Badmintonbladet.

Af Jacob Christensen

Læs også

Skaarup og Kjærsfeldt tvang stærkt par ud i tre sæt

Anders Skaarup og Line Kjærsfeldt tabte til et stærkt par malaysisk par i første runde af …

En kommentar

  1. Hun er sgu for dejlig 🙂