3 tresætsafgørelser til China Open

Loading

Der har indtil videre været både op- og nedtur til China Open for de danske deltagere. Der var fem kampe med danskere og de første tre er nu færdige.

Andenseedede Jan Ø. Jørgensen havde en date med Lin Dan, og skulle dermed forsøge at forsvare sin seedning mod den tidligere verdensetter.

Læs også: China Open: Så får Jan Ø sin date med Lin Dan

Det startede da også planmæssigt for Jan, med en sejr i første sæt på 21-19. I andet sæt var det dog Lin Dan der var bedst og med 21-18 sendte han kampen i tre sæt. Her var Jan Ø. for det meste på jagt efter Lin Dan som var foran 11-8 ved opholdet. Ved 16-11 til Lin Dan fik Jan kæmpet sig tilbage til 16-14, men derfra var Lin Dan for stærk for danskere og tog sættet 21-15.

I dame- og herredouble skulle der også tre sæt til afgørelse. Christinna Pedersen/Kamilla Rytter Juhl vandt 11-21, 21-18, 21-14, men Mads Conrad og Mads Kolding måtte se sig slået 22-20, 19-21, 21-19.

De to sidste kampe med danske deltagelse idag er Viktor Axelsens herresingle mod Yun Hu, og Christinna Pedersen/Joachim Fischer mod Ying Luo/Jun Kang.

Resultaterne fra China Open

Læs også

Mathias Christiansen: “Christinna holder mig skarp på taktikken”

Det er kun få måneder siden, at der blev rokeret rundt på de danske mixeddoubler. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.