Boe og Mogensen starter godt på titelforsvar i Indien

Loading

I denne uge skyder Danmarks to bedste herredoubler turneringsåret i gang. Det foregår i Lucknow i det nordøstlige Indien. Mathias Boe og Carsten Mogensen er forsvarende vindere.

Syed Modi International Badminton Championships – dette mundrette navn dækker over en Grand Prix Gold-turnering i Indien, hvor Boe/Mogensen og Mads Conrad/Mads Kolding deltager. Der er USD 120.00 på højkant, udover de forjættede point til OL-kvalifikationen.

Herredoublerækken er ganske godt besat. Boe/Mogensen er 1.-seedede og vandt nemt over et indisk par i første runde med 21-13, 21-10.

Det gør de også i 2. runde, før der kommer en god test i tredje runde; muligvis mod vinderne af Malaysia Masters i sidste uge, Kevin Sukamuljo og Gideon Fernaldi fra Indonesien.

Mads Conrad og Mads Kolding måtte melde afbud til Malaysia på grund af førstnævntes skade i foden. Den volder fortsat 28-årige Conrad problemer, men med en stram tape er de to Mads’er på pointjagt i Indien.

De useedede danskeres første runde er svær. De skal møde Tan Boon Heong og Koo Kien Keat fra Malaysia. Kommer Conrad/Kolding forbi dem, ser det overkommeligt ud de næste par runder.

TV2 Sport sender fra kvartfinalerne og frem, og BWF livestreamer ligeledes. Se alle resultater fra Syed Modi International Badminton Championships 2016.

Læs også

Kolding og Conrad imponerer: Nu kan spændende danskeropgør vente

Mads Conrad og Mads Kolding sejrede i første runde ved Indonesia Masters. Conrad og Kolding var …