Vittinghus ønsker mere anerkendelse

Loading

Hans-Kristian Vittinghus var både Danmarks og Europas eneste repræsentant på finaledagen ved BWF Destination Dubai Superseries finaler. Selvom det blev til nederlag til verdensmesteren Chen Long, var det Vittinghus’ bedste resultat i karrieren.

For meget skygge
For Hans-Kristian Vittinghus kan finalepladsen i Dubai blive dels et godt springbrædt til næste års OL-kvalifikation, men også en mulighed for at komme længere frem i rampelyset.

– Naturligvis har jeg altid ligget i skyggen af først Peter Gade og Kenneth Jonassen, og nu Jan (Ø. Jørgensen). Det er kun naturligt, fordi de har leveret bedre resultater end mig, fortæller Vittinghus til BWF’s hjemmeside.

– Jeg må erkende, at jeg føler, at jeg har stået lidt for meget i skyggen af Viktor (Axelsen) i forhold til vores resultater. Men jeg forstår godt, hvordan medierne virker, fordi Viktor er ikke ret gammel, og jeg er meget ældre.

– Viktor er en god fyr og et stort talent, og der skal ikke tages noget fra hans præstationer. Men der burde være plads til anerkendelse af os alle tre, reflekterer Hans-Kristian Vittinghus.

Mest godt
Med hensyn til den imponerende placering i Dubai:

– Det er det største resultat i min karriere til dato, men jeg er stadig skuffet over min indsats (i finalen, red). Jeg troede, at jeg havde en game plan, men jeg lavede for mange fejl.

Kilder: BWF; All England Badminton

Læs også

Dubai World Superseries Finals: Viktor Axelsen slår Lee Chong Wei i finalen

Efter en hurtig sejr i gårsdagens semifinale skulle Viktor Axelsen i dag forsøge at forsvare …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.