Jan Ø. finaleklar til China Open

Loading

Jan Ø. Jørgensen tog her til formiddag en stor sejr, da han i tre sæt slog Iskandar Zulkarnain og dermed er klar til finalen i China Open.

Det har ellers været en hård periode for Jan Ø. Jørgensen som har døjet med skader, men nu står han altså i en SuperSeries finale. Modstanderen bliver Viktor Axelsens overmand Chen Long.

Det lignede ellers ikke en sejr for Jan, da han var bagud med 20-16 i første sæt, men en solid stime af danskeren gjorde udfaldet, og med 22-20 tog han første sæt. Andet sæt var noget mere lige, men Jan fik et fint forspring på 16-13, men Iskandar kom tilbage, og var også foran 18-17. Jan nåede at få en matchbold, men Iskandar fik afværget, og med 22-20 var det hans tur til at vinde i ombolde.

I tredje sæt startede Jan fantastisk og var foran 11-6 ved opholdet. Efter opholdet forsatte Jan, og med 21-7 kunne han nappe sejren.

China Open finalerne bliver således med dansk deltagelse i både herresingle og herredouble, efter at Mathias Boe og Carsten Mogensen tidligere spillede sig videre.

Resultaterne fra China Open

Læs også

Christiansen og Pedersen henter stor sejr over verdensmestrene i Kina

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen vandt kvartfinalen ved China Open. Christiansen og Pedersen er nummer 118 i …

3 Kommentarer

  1. Godt gÃ¥et Jan Ø. Jørgensen – det gi’r styrke at spise pÃ¥ Restaurant Mêlée…:-) 🙂 – Held og lykke i finalen!!!!

  2. Sejt hvornår kan vi se det i tv?