Victor Svendsen for VEB. Foto @ iShoot

Victor Svendsen: – 3-3 på udebane er virkelig et fint udgangspunkt

Loading

– Det bliver en magisk aften på torsdag med fuld fart og festfyrværkeri!

Sådan siger Victor Svendsen, efter at Vendsyssel Elite Badminton tirsdag aften spillede 3-3 på udebane mod Team Skælskør-Slagelse i den første af to DM-semifinaler.

Sjællænderne har været det dominerende hold i dansk badminton i dette årtusinde, hvilket finaler de seneste fire år understreger med syvtommersøm. Holdet var da også favorit i aften mod VEB, men det lykkedes vendelboerne at vinde præcis de tre kampe, som de håbede.

– I Champions League i fodbold handler det meget om at få et godt resultat på udebane, og det fik vi i aften. Vi er mega glade for 3-3. Nu bliver det s…. spændende på torsdag i Arena Nord. Der er lagt op til en vild kamp med måske 1000 tilskuere. Det håber vi på, siger VEB-træner Morten Olsen.

Det vil være første gang, hvis VEB kvalificerer sig til DM-finalen.

Raul Must mod Joachim Persson havde VEB på forhånd vurderet som aftenens nøglekamp i bestræbelserne på at spille 3-3. Raul Must mod hjemmeholdets erfarne Joachim Persson. Et opgør, som VEB-spilleren vandt 21-19, 21-14.

– Det er ikke sjovt at stå i nøglekampen på udebane mod Joachim Persson. Han er jo en cirkushest, der elsker disse kampe. Han trækker tiden og lokker med bløde slag til forbanen, men Raul holdt hovedet koldt. Han havde lidt taktiske udfordringer i første sæt, men vandt det heldigvis, og det blev afgørende, roser Morten Olsen.

– Vores præstation i aften kendetegner hele sæsonen. Vi præsterede godt som hold. Ingen gav op. Kan vi gøre det igen på torsdag i Arena Nord, spille 3-3 og få et Golden Set om en plads i DM-finalen, jamen, så forlanger jeg ikke mere, siger Morten Olsen.

Kilde: Elitebadminton.dk

Læs også

Badmintonligaen: Sådan bliver resultaterne i sjette runde

Sjette runde af denne sæsons Badmintonliga spilles i aften kl. 19.00. BadmintonBladet har vanen tro …

3 Kommentarer

  1. TSS er i min verden stadig favorit til at trække sig ud som sejrherrer i de to semifinaler sammenlagt. Scot i 2. HS og så løber TSS med 4 kampe. Skulle det ende ud med 3-3 så står TSS bedst i et golden sæt.

  2. Sådan set enig i, at sådan ser det ud på papiret. Nu har VEB rystet posen lidt, og TSS skal på udebane, så der kan ske overraskelser begge veje. Spændende opgør ihvertfald. Vh, Mikkel

  3. God kamp til jer i aften Preben – vi følger med her hjemme fra 😃

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.