Mathias Boe. Foto @ Das Büro for Team Danmark

Thomas Cup: Danske herrer kørte New Zealand over i Boes comeback

Loading

Anden runde i gruppespillet ved VM for hold i badminton gav kun begrænsede udfordringer for de danske badmintonherrer.

Med et par rokeringer havde landsholdtrænerne sørget for at få alle spillere i aktion i de to første gruppekampe. Derfor var der internationalt gensyn med Mathias Boe, der ikke har været på banen siden EM for hold.

Han spillede i Carsten Mogensens fravær sammen med Mathias Christiansen. De to var tilmeldt individuelt EM sammen, men uheldigvis blev Mathias Boe skadet ved den lejlighed, da han under træningen faldt uheldigt ned på sin hånd til træning.

Hånden gav ingen problemer i dagens doublekamp, og det gjorde upåagtede New Zealand generelt set ikke for de danske gruppefavoritter.

– Der er ingen tvivl om, at New Zealand er et skridt op i forhold til kampen mod Sydafrika. New Zealand har nogle spillere med lidt mere erfaring og højere niveau. Men igen handler det meget om os selv i sådan en kamp her, sagde assisterende landstræner Kenneth Jonassen inden kampen.

Stensikre 5-0 vandt Danmark i et ulige match up, hvor kiwierne fik skrabet 16 point sammen i et sæt som det maksimale. Se alle resultater fra Danmarks Thomas Cup gruppe 2016.

Læs også

Christiansen og Pedersen taber til OL-sølvvindere

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen tabte i anden runde af Malaysia Masters. Mathias Christiansen og Christinna …

En kommentar

  1. Dejligt at se Boe igen på TV🏸🇩🇰🏸👍