Line Kjærsfeldt. Foto @ Team Danmark

Av, av…de danske piger klædt af til skindet af Kina

Loading

Kina er store favoritter ved damernes VM for hold, Uber Cup. Derfor var det forventet, at det ville blive vanskeligt for Danmark mod kineserne på deres hjemmebane i Kunshan.

Dagens kamp var en dyst om at blive gruppevinder, og lad det være sagt med det samme: Kina var i en klasse for sig.

Det danske hold var sat alternativt sammen, da landstrænerne havde valgt at spare Danmarks stærkeste kort, Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen. Det betød blandt andet, at Line Kjærsfeldt og Mette Poulsen var taget ud af singlerne og sat sammen i anden damedouble.

dk kina uber-1

Da kineserne samtidig stillede i noget nær idealopstilling, var der lagt i kakkelovnen til de danske piger. Og det blev hedt. I fem kamp skrabede spillerne blot 94 point sammen. Fire gange i ti sæt var Danmark foran.

– Jeg er overrasket over, at de ikke kan stille mere op, sagde TV2-kommentator Dennis Bostrup under transmissionen. Da endnu en ensidig kamp fandt sin afgørelse.

Forhåbentlig kan spillerne trods afklapsningen finde motivation i at se, hvordan niveauet er hos de allerbedste damespillere i verden. Specielt Mia Blichfeldt viste fin gejst og fik som den eneste to-cifrede point i begge sæt.

– Det er sådan en kamp, jeg kan lære helt vildt meget af. Det var pissefedt at spille derinde, sagde Mia Blichfeldt til TV2 Sport efter kampen.

Fredag venter en kvartfinale mod enten Thailand, Kina, Korea eller Japan. Det bliver afgjort ved lodtrækning senere onsdag.

Læs også

Dansk par uddelte næsten æg ved Uber Cup: Vi er rigtig glade for vores første individuelle sejr

Julie Finne-Ipsen og Rikke Søby sikrede ligesom alle de andre danske spillere en komfortabel sejr …

En kommentar

  1. Det var da egentlig godt å se at danskene enda kan bli mye bedre.