Ærgerlig Jan Ø. Jørgensen melder fra til VM med en skade

Loading

Verdens nummer ti, Jan Ø. Jørgensen, kommer ikke til at forsvare de danske farver ved VM i Glasgow til august. Den 29-årige dansker er nemlig tvunget til at melde med en drilsk hælskade

Jan Ø. Jørgensen har været hårdt ramt af skader det seneste halve år. Det har nu fået den konsekvens, at danskeren har meldt fra til VM i august.

– Jeg er selvfølgelig rigtig ærgerlig over, at jeg ikke kan komme med til VM, men det kommer ikke som et kæmpe chok for mig, siger Jan Ø. Jørgensen i en pressemeddelelse fra Badminton Danmark.

Jørgensen har ikke lyst til at tage nogle chancer med sin hælskade, hvor han har haft ondt siden All England i marts måned.

– Det er ikke holdbart forud for en hård VM-træning, og nu er fokus på, at jeg bliver den her skade helt kvit og ikke tager nogen chancer, siger han til Badminton Danmark.

Den rigtige beslutning er blevet truffet
Landstræner Kenneth Jonassen mener, at Jan Ø. Jørgensen har taget den rigtig beslutning, da det hverken vil være godt for forbundet eller Jan Ø. Jørgensens egne ambitioner, ikke at være 100 procent klar.

– Til et verdensmesterskab skal Jan være 100 procent klar, og det kan han kun være, hvis han har fulgt sin træningsplan frem mod mesterskabet, og det kan han på ingen måde på nuværende tidspunkt. Det er ikke nok bare “at være med” for hverken Jan eller os, da ambitionen til et VM vil være en medalje, siger Kenneth Jonassen til Badminton Danmark.

Danmark kan trøste sig med både at have Viktor Axelsen, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Anders Antonsen med i herresinglerækken ved VM i Glasgow, som løber af stablen fra den 21. august til den 27. august.

Kilde: TV2

Læs også

Verdensmesteren Viktor

Finalerne til VM i badminton blev her til eftermiddag spillet, og det blev med den …

2 Kommentarer

  1. Andreas Søndergaard gaveoddset er røget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.