Badmintonligaen: Godt drama mellem Greve og TSS

Rikke Søby

Loading

Med den spanske armada i ryggen var DM-finalisterne fra TSS draget til Greve for at tage hul på Badmintonliga-sæsonen 2017/18. Det blev tæt og spændende.

Der var lagt i kakkelovnen til flere spændende opgør, da TSS stillede utraditionelt op med både OL-guldvinder Carolina Marin og irske Scott Evans i doublekategorierne.

Første runde bød på herredouble med Greves Mikkel Delbo/David Daugaard mod TSS’ Kim Astrup/Scott Evans. Sidstnævnte i en uvant kategori, da Evans plejer at husere i herresingle. Begge Greve-spillerne er doublespecialister, og derfor var det lidt overraskende, at kampen skulle i tre sæt. En hårdtarbejdende Evans blev suppleret godt af Kim Astrup, og TSS’erne lykkedes med at tage sejren.

Samtidig udkæmpede Greves nytilkommer Dey Subhankar en hård fight mod Kalle Koljonen, der forlod netop Greve efter sidste sæson. Det blev en ujævn kamp, men begge spillere var dygtige til at holde fejlprocenten i ro. Til slut løb inderen med de afgørende point, og stillingen i kampen var dermed 1-1.

I anden runde skulle den nykårede Hellas Open-vinder Kim Bruun op mod TSS’ hollandske lejesvend, Mark Caljouw. Den kamp gik ligeledes i tre sæt, men Bruun red videre på bølgen fra Grækenland, og slutcifrene blev 21-19, 16-21, 21-15.

På nabobanen forsøgte TSS’ Søren Gravholt at få styr på sin mixedmakker Carolina Marin. Spanieren gør sig altså bedre i damesingle, og det forstod Mathias Christiansen og Amalie Magelund at udnytte. Sikker sejr i to sæt. Stillingen dermed 3-1 til Greve.

Dermed lå presset på Clara Azurmendi i damesingle og Line Kjærsfeldt/Selena Piek i damedouble. Selvom hjemmeholdets Michelle Skødstrup pressede spanieren til det sidste, red Azurmendi stormen af og vandt i to tætte sæt.

Kjærsfeldt og Piek trak det længste strå med 25-23 i første sæt mod Rikke Søby/Isabella Nielsen. Andet sæt blev mere ensidigt, og dermed var holdene på 3-3. Golden Set skulle der til.

Line Kjærsfeldt, der skal til at spille internationalt med Anders Skaarup, afløste Marin i mixeddouble, og makkeren blev Kim Astrup. De vandt klart over Mathias Christiansen og Amalie Magelund med 21-13.

Dermed 3-4 nederlag til Greve hjemme mod TSS. Se alle resultater fra Badmintonligakampen mellem Greve Strand og TSS.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.