Steffen Rasmussen.

Badmintonligaen: Odense kæmpede bravt mod overmagten

Loading

Team Skælskør-Slagelses fire-foldige Danmarksmestre tog til aften imod Odense i den anden liga-kvartfinale. Trods en god start blev det op ad bakke for fynboerne.

På forhånd havde Odense meldt ud, at semifinalechancen var forduftet. Det var i grunden et helt realistisk billede af situationen.

Odenses 2. herresingle Steffen Rasmussen kom ikke i kamp i tirsdags, da Hans-Kristian Vittinghus måtte trække sig før kampstart med en skade. Dermed flyttede TSS’ Kim Bruun op i første single, og her vandt han lidt overraskende over Raul Must.

I anden herresingle i dag sad Rasmussen helt på tingene, mens Kim Bruun ikke var, hvor han kan være. Odense lagde for med en sikker sejr i to sæt.

Lige så sikre var TSS’ næste to sejre. Kim Astrup/Anders Skaarup og Mads Kolding/Selena Piek levnede ikke deres modstandere mere end point til godt et sæt i hver kamp. Dermed 2-1 til TSS.

I damedouble kunne Odense godt sætte næsen op efter en sejrschance, men konstellationen Nyström og Pekkola lod sig ikke overrumple af Maiken Fruergaard og Tanne Vestergaard. TSS vandt i to tætte sæt og indløste som forventet billet til semifinalerne d. 23-24. februar.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …