Bitburger: Hård start for danskerne

Loading

Tre mixeddoubler og en damesingle har været i spil idag til Bitburger Open, det er dog ikke helt gået som ventet. Der er stadig masser af kampe der mangler at blive spillet, og endda også to rene danskeropgør, så håbet lever for en god dansk turnering.

Af de tre mixeddoubler blev det desværre kun til en sejr i en af kampene. Det var Lena Grebak og Mathias Christiansen der med 21-15, 16-21 og 21-14 slog Cisita Joity Jansen og Jones Ralfy Jansen. Amanda Madsen/Kasper Antonsen og Sara Thygesen/Niclas Nøhr måtte altså forlade Bitburger i første runde.

Line Kjærsfeldt var også i kamp i damesingle og her blev det til tre sæt for danmarksmesteren. Første sæt blev med Beatriz Corrales som vinder 21-18. Andet sæt lignede en gentagelse af første, men selvom Corrales havde matchbold 20-18, fik Line hentet fire point i streg, 22-20.

I tredje sæt startede Corrales som lyn og torden, og var foran hele 11-5 ved opholdet. Herfra fik Line aldrig rigtig fat i spanieren igen, og med 21-14 kunne Corrales tage pladsen i næste runde.

Resultaterne fra Bitburger Open

Læs også

Bitburger Open: Astrup og Skaarup semifinaleklar efter flot kamp

Kim Astrup og Anders Skaarup vandt en flot sejr i kvartfinalen ved Bitburger Open. Andenseedede Kim Astrup …