Danmarks Mesterskaber for Ungdom på trods af CV19

Loading

From Nowhere to Now here. 

UDM 2020 i Tune og Greve den 14.-16. august for U13, U15, U17 og U19. 

De fire arrangementer i to haller afholdes under strenge regler. Læs selv via link nederst.

Her er nogle udpluk:

•Det bliver ikke ét stort samlet arrangement i år.

•Arrangementet er delt op i enkeltstående arrangementer i hver årgang, som afvikles i 4 separate arrangementer, og man skal holde sig til sin årgang i den hal man spiller alle de indledende kampe i.

•Det tillades ikke tilskuere, forældre eller pårørende at opholde sig i hallerne under UDM pga. det nuværende tilladte forsamlingsantal, og den plads der er til rådighed i den enkelte hal.

•De eneste ’tilskuere’ der tillades til indledende kampe, er Badminton Danmarks ledere og trænere, Greves frivilligkorps, samt klubbernes trænere, jf. nedenstående retningslinjer.

•Alle der ankommer, vil skulle gennemgå en temperaturtestet ved indgangen hver dag, i lighed med den i mange lufthavne, hvis man har prøvet det.

•Man vil blive afvist i døren hvis man aflæses til en temperatur højere end 37,8. Det vil vi gerne allerede nu forberede alle på, og bede alle om at respektere af hensyn til alle andre i hallen. Det vil være ærgerligt, men det er nødvendigt i disse tider.

Jeg håber, I får nogle gode oplevelser og kampe. I er blandt de få, der i det hele taget får lov til at spille turneringsbadminton. Mange vil være misundelige på jer.

https://badminton.dk/wp-content/uploads/2020/08/Program-U13-v2.pdf

https://badminton.dk/wp-content/uploads/2020/08/Program-U15-v2.pdf

https://badminton.dk/wp-content/uploads/2020/08/Program-U17-v2.pdf

https://badminton.dk/wp-content/uploads/2020/08/Program-U19-v2.pdf

Stor tak til de arrangerende klubber, idrætscenter, kommunen og Badminton Danmark for at det kan lade sig. Der må ligge et kæmpe arbejde forud – og undervejs.

Badmintonbladet.dk ville naturligvis gerne have været med på sidelinien, i hallerne, for at nyde, observere og skrive om stemningen, kampene, de frivillige, de unge etc, men kunne heller ikke, af forståelige årsager, få adgang.

Læs også

BWF Badminton Men’s Singles World Rankings • 2009-2023 • Short video

Badmintonbladet.dk / Per Damkjær Juhl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.