Flemming Quach fortsætter karrieren i SAIF

Loading

Efter et længere ophold i Taiwan vender den tidligere topspiller Flemming Quach nu tilbage til Danmark i den kommende sæson, hvor han kommer til at optræde som både træner og spiller i den fremadstormende Valby-klub SAIF Badminton.

Det er ikke mere end to sæsoner siden, at Flemming Quach var at finde i den danske top 10, hvor han til dagligt rykkede ud for AB Aarhus i Badmintonligaen. Desværre kunne hans achillessene ikke holde til den store træningsmængde samt de mange turneringer på europæisk plan, og han måtte desværre indstille en ellers lovende karriere i en ung alder. Dette åbnede dog samtidig nogle nye muligheder, og i sidste halvdel af 2016 drog Flemming afsted til et job som marketingmedarbejder hos VICTOR i Taiwan.

Badminton trækker fortsat
Planen har dog hele tiden været at vende tilbage til Danmark, hvor han havde et ønske om at tage fat om trænergerningen igen – noget der også tidligere har fyldt meget hos Flemming ved siden af hans eget spil på banen. Valget er faldet på SAIF, hvor han i den kommende sæson, skal træne klubbens 1.-4. hold én gang om ugen i samarbejde med den nuværende hovedtræner, Simon Kamper.

At valget faldt på netop SAIF var ikke tilfældigt, da Flemming har fungeret som gæstetræner for klubbens A-træning en hel del gange de sidste to sæsoner. Samarbejdet viste samtidig, at der var et rigtig godt match mellem de to parter, så med Flemmings tilbagevenden til Danmark var det helt naturligt at indlede et tættere samarbejde. Således fortæller næstformand og træneransvarlig.

– Flemming har de seneste sæsoner været meget vellidt blandt spillerne i klubben. Ikke blot er han en fantastisk dygtig træner, men han har også et fantastisk humør og en god udstråling i hallen, der smitter af på spillernes indsats til træningen.

– Jeg har hele tiden sagt til Flemming, at hvis han en dag vendte tilbage til Danmark, var han altid velkommen i SAIF igen. Det tilbud tog han heldigvis imod, da han selv kontaktede os for en måned siden og fortalte, at han snart flytter tilbage til Danmark, fortsætter Jens Åkerlund Kjærbye

Comeback på banen
Udover at fungere som træner én gang om ugen, er det også planen, at Flemming Quach gerne vil spille ved siden af. Det har faktisk været Flemmings eget forslag at starte op med at spille igen, og da han alligevel skulle være træner én gang om ugen i SAIF, var det samtidig naturligt også selv at blive spiller i klubben. Her vil han formentlig kunne styrke klubbens 1. hold, der de seneste fem sæsoner har spillet oprykningsspil til 2. division.

Også klubbens øvrige spillere får stor glæde af Flemming i den kommende sæson, da det er aftalt at han også skal stå for en række gæstetræninger på klubbens øvrige træninger, hvor det også er planen, at nogle af klubbens bedste spillere skal agere gæstetrænere. SAIF havde i den forgangne sæson tilmeldt ikke mindre end 11 seniorhold, så Flemming Quach kan se frem til masser af nye klubkammerater i hans kommende klub.

Pressemeddelelse: SAIF Badminton

Læs også

Danske herresingler i kamp ved Dutch Open

Dutch Open er for alvor kommet i gang i dag, hvor første runde bliver spillet. …

3 Kommentarer

  1. Jo jo, men kan Flemming Quach spille sig på hold. Tænker at Morten Dannerfjord holder ham ude af holdet. 😆

  2. Morten Hemmersam ingen tvivl om at Morten Dannerfjord er længder over mig men…. Godt jeg er med til at sætte hold… 😏😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.