Jeppe Ludvigsen og Mai Surrow vandt deres første kamp i Rumænien på bare 13 minutter. Foto @ Annette Vollertzen

Ludvigsen: Jeg tror vi kan hive en 4-2 sejr

Loading

Værløse møder i aften Højbjerg i Badmintonligaen og med både Rasmus Gemke og Morten Brødbæk ude ligner det en sejr til hjemmeholdet.

– Jeg tror vi kan hive en 4-2 sejr hjem, jeg ser tre kampe som jeg tror vi kan tage, og så er resten, for eksempel vores herredouble, tilpas åbne til at jeg tror og håber på at vi her på hjemmebane kan tage en enkelt af dem, vurderer Jeppe Ludvigsen.

Jeppe er med i herredouble efter nogle gode resultater på Værløses anden hold og krydret med international succes har han rykket Jeppe forbi Rene Mattisson på seniorranglisten.

– Mine og Mais fine internationale resultater i mixeddouble har givet mig flere point mixeddouble end Rene, og derfor skal jeg nu spille over ham.

Sidste sæson spillede Jeppe og Rene sammen i flere af herredoublerne, men med tilgangen af Nikolaj Overgaard har det betydet at der er kamp mellem Rene og Jeppe om den sidste plads på holdet. At skulle sammen med Nikolaj er noget som Jeppe ser frem til.

– Jeg glæder mig meget til i morgen, fordi jeg godt kan lide at spille sammen med Overgaard, og vi spillede okay her til træning, så det giver tro på tingene.

Stillingen i Badmintonligaens grundspil

Hvis Værløse vinder vil de kunne holde Vendsyssel og Gentofte på afstand, og formentlig undgå nedrykningsspillet. Kampen mellem Værløse og Højbjerg spilles i aften kl. 19.00 og kan følges på livescore.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.