Mads Kolding, Mads Conrad, Mathias Boe og Carsten Mogensen da de mødtes til DM finalen, kan de mødes i All England finalen. Foto: @Annette Vollertzen

All England: To herredoubler i semifinalerne

Loading

All Englands semifinaler har danskere på fire af de tyve pladser, og der er derfor muligheder for at dagens semifinaler også ryster et par finalepladser af sig.

Jan Ø. fører an
I herresingle skal Jan Ø. Jørgensen op mod Sho Sasaki, en spiller Jan tidligere har haft problemer mod. Jan er dog i god form så der er ingen grund til ikke at tro at den danske verdens tre’er ikke kan nappe finalepladsen, en finale som enten vil være mod Chen Long eller Lin Dan.

Christinna Pedersen og Joachim Fischer møder i mixeddouble indoneserne Liliyana Natsir og Tontowi Ahmad. De to sidste indbyrdes opgør har været med danskerne som vindere, så også her er der god grund til at være optimitisk.

To par i herredouble
Herredouble er der hvor der er danskere i begge semifinaler. Mads Kolding og Mads Conrad har overrasket alle med storspil til dette års All England, og i dag står den så på Fu Haifeng og Nan Zhang. Parret ligger to pladser over danskerne på verdensranglisten. I den anden semifinale er Mathias Boe og Carsten Mogensen som efter tre tætte sæt i kvartfinalen er klar til endnu et japansk par.

– Det er nogen forrygende uger, vi har haft gang i. Først i Tyskland og nu her, hvor vi er i semifinalen ved All England, det lyder helt vildt, når du siger det. Men det er jo fantastisk, det skal lige gå op for os, tror jeg. Vi har bare kæmpet os igennem en kamp, hvor vi ikke engang spiller særlig godt. Men det er fløjtende lige gyldigt, når man vinder, fortæller Mads Conrad-Petersen til Badminton Danmark.

Ud over danskerne har Carolina Marin som eneste europæer sneget sig med i semifinalerne. Hun møder Tai Tzu Ying fra Taiwan.

Finalerne kan ses på TV2 og starter kl. 12.00 engelsk tid.

Kampene til All England

Læs også

Mikkelsen efter første All England-tur: Man forstår, hvorfor det er de flestes yndlingsturnering

Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow debuterede ved All England i tirsdags mod et hjemmebanepar. Her …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.