Anders Antonsen. Foto @ Tine Bay

Antonsen henter endnu en imponerende sejr

Loading

Anders Antonsen er videre til semifinalen ved Hong Kong Open.

Anders Antonsen var oppe mod Kazumasa Sakai. Japaneren er nummer 23 i verden, mens Antonsen er nummer 13. De to har mødtes tre gange, og det er blevet til to danske sejre i disse opgør.

I første sæt kom danskeren bedst ud og bragte sig i front med 3-2. Dette fik japaneren dog på kort tid vendt til en 7-6-føring. Foran var han også med 10-9. Kort forinden var Antonsen meget utilfreds med en bold, der blev dømt ude. Igen vendte kampen dog, hvilket betød dansk 15-10-føring efter en flot stime. Herefter var Antonsens høje tempo blandt andet medvirkende til, at han kunne øge yderligere og komme foran med 18-11. Sættet endte han med at vinde med de sikre cifre 21-15.

I andet sæt lagde danskeren også godt fra land og kom foran med 4-3 og 6-5. Japaneren kunne stadig ikke følge med i Antonsens opskruede tempo. Herfra tog han en afgørende stime på fem point. Efter opholdet fortsatte han de fine takter og kom foran 13-8. Herfra kørte han sættet hjem i sikker stil og vandt 21-13.

Antonsen møder nu sandsynligvis Chen Long. De to har spillet to flotte opgør for nylig, hvor det er blevet til en sejr til dem begge.

Senere skal Conrad og Kolding blandt andet i ilden.

Resultater fra Hong Kong Open

Læs også

Antonsen sejrer: Stor overraskelse baner vejen for ham

Anders Antonsen sejrede i første runde ved Malaysia Masters. Antonsen var oppe mod Iskandar Zulkarnain …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.