All England: Fantastisk medrivende herresingle-finale

Loading

Jan Ø. Jørgensen skulle i dag forsøge at tilspille sig All England-titlen i herresingle. Det er første gang siden 2004, at der er en dansker i All England-finalen i herresingle. Modstanderen i dagens finale var verdens nummer 1 Chen Long fra Kina, og der var lagt kakkelovnen til en fantastisk finale.

1. sæt var meget lige i starten, hvor de to duellanter fulgtes pænt ad. Chen Long var foran 11-10 ved opholdet. Efter opholdet var Jan meget velspillende og vandt hele 6 point i træk til stillingen 16-10. Dette forspring var nok til, at Jan Ø. Jørgensen på imponerende vis vandt sættet med 21-15.

2. sæt var igen rigtig tæt i starten, hvor de to spillere hele tiden skiftede til at vinde point. Igen var Chen Long snævert foran med 11-10 ved opholdet. Derefter var Chen Long lige et skridt foran danskeren, og Jan Ø. kæmpede. Jan Ø. kom op på 15-16, men desværre lukkede Chen Long sættet med 21-17.

Intenst 3. sæt
I 3. sæt kom Chen Long bedst fra start, og bragte sig foran med 11-5. Denne føring hentede Jan Ø. aldrig, og måtte meget slukøret gå fra banen efter en meget underholdende finale, som taber med 15-21, 21-17 og 21-15 til kinesiske Chen Long. Kampen varede i hele 1 time og 27 minutter. Efter finalen var Jan Ø. forståeligt meget ærgerlig.

– Jeg er helt sindsygt skuffet over, jeg ikke får den. Jeg har muligheden i 2. sæt, men luften går ud af ballonen i 3. sæt. I midten af 2. sæt får Chen Long overtaget på forbanen, som er med til at vende kampen, udtaler Jan Ø. Jørgensen til Tv2 SPORT.

Senere i dag skal Danmarks bedste herredouble Mathias Boe/Carsten Mogensen spille All England-finale mod de rutinerede Fu Haifeng/Zhang Nan fra Kina.

Resultater fra All England

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.