Foto: @Annette Vollertzen

Badmintonligaen: Skovshoved-Odense

Loading

Det var top mod bund i dag i Nordsjælland, da Skovshoveds stjernespækkede ligahold tog imod Odense OBK i femte runde af Badmintonligaen. Og det skulle vise sig at blive en svær opgave for det fynske hold, der dog også havde skruet ned for forventningerne inden afgangen til Sjælland.

Skovshoved bragte sig planmæssigt foran med 1-0 ved herredoublen, hvor Carsten Mogensen og Mads Conrad-Petersen i to sæt besejrede de to unge fynboer Patrick Bjerregaard og Frederik Søgaard med 21-9 21-17. Sideløbende med denne kamp afvikledes første herresingle, der blev en noget tættere kamp. Her var Emil Holst oppe mod Raul Must, og efter 21-18 til Holst i første sæt var Must meget tæt på at fremtvinge et tredje sæt, da han førte 22-21. Men Holst var skarpest til slut og hev sejren i to sæt med 24-22.

Sat til vægs
I anden herresingle havde Odense Steffen Rasmussen på holdkortet, der med en frisk turneringssejr fra Finland i søndags er rigtig godt spillende for tiden. Det gode spil fortsatte i dag, hvor han satte hjemmeholdets Christian Lind Thomsen til vægs i en sikker tosætssejr: 21-16 21-11, og dermed fik Odense reduceret til 1-2.

Til vægs var der også andre, der blev sat, og det var i damedoublen, hvor Odenses unge Sara Thygesen og Maiken Fruergaard stod over for de lidt ældre Kamilla Rytter Juhl og Tine Baun. Her viste Skovshoveds stærke par ingen nåde, idet de blot afgav 12 points i alt i hele kampen. Med to gange 21-6 øgede til hjemmeholdets føring til 3-1, og nu skulle Odense vinde begge sidste kampe, hvis de skulle have point med hjem til Fyn.

Intens damesingle
Mixen med verdensklasseparret Joachim Fischer og Christinna Pedersen hos Skovshoved havde ingen problemer mod Odenses Michael Them og Nettie Skaarenborg. I første sæt var der kun et par på banen – sættet gik til Skovshoved med 21-5. I andet sæt kom Odense-parret lidt mere med men dog uden på noget tidspunkt at true Fischer og Pedersen, der bragte Skovshoved på 4-1 ved at vinde 21-14.

Anderledes spændende blev damesinglen mellem Natalia Koch Rohde og Camilla Martens. Første sæt blev en intens affære, der endte med 21-19 til Natalia. Andet sæt blev om muligt endnu mere intenst, da det blev til 22-20-sejr til Camilla. Dermed skulle der er tredje sæt til, og her var det som om, pusten var gået af Odense-spilleren. I hvert fald vandt Natalia med 21-8.

Dermed blev det som ventet en sikker hjemmesejr til favoritterne fra Skovshoved, der med 5-1-sejren i dag ryger op på 12 point i Badmintonligaen inden sjette runde, der allerede spilles på torsdag. Her skal Skovshoved til Solrød Strand, mens Odense får besøg af Højbjerg.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …